Menu

974

Kg Leeggewicht

257

km/h

€ 90.250

vanaf

22%

V.a. Bijtelling

STEL UZELF OPEN VOOR NIEUWE EMOTIES

De eerste ontmoeting met de 4C Spider zal spontaan de gedachte 'the sky's the limit' oproepen. Dit meesterwerk van stijl en prestaties komt voort uit pure hartstocht: een project met als uitgangspunt liefhebbers de supercar van hun dromen te geven. Met als resultaat een unieke auto die in staat is de bestuurder in vervoering te brengen op de weg en op het circuit. Een droom die werkelijkheid wordt voor elke autoliefhebber.

EEN DROOM WORDT WERKELIJKHEID

Het ontwerp van de 4C eert de merkhistorie in een verwijzing naar de legendarische Alfa Romeo 33 Stradale: fundamentele schoonheid in dienst van extreme prestaties. Voor de in Modena gebouwde Alfa Romeo 4C Spider hebben twee grootheden uit de Italiaanse auto-industrie de handen ineen geslagen: Alfa Romeo en Maserati. Nog nooit waren prestaties zo betoverend.

SPRONG VOORWAARTS

Een snelle respons is een eerste vereiste voor een auto die is gebouwd om topprestaties te leveren. Alfa's nieuwe TCT-versnellingsbak met dubbele drogeplaatkoppeling en Launch Control verbetert de schakeltijden en de acceleratie. Op het circuit neemt de reactietijd nog verder af als de DNA-schakelaar in de Race-modus wordt gezet.