Menu

Erkend Schadeherstel


De Alfa Romeo dealer is, als Erkend Schadeherstelbedrijf, het aangewezen bedrijf om eventuele onverhoopte schade aan uw Alfa Romeo te herstellen. Wij hebben, als Erkend Schadeherstelbedrijf, afspraken met nagenoeg alle grote verzekeringsmaatschappijen, en vanwege onze kennis van de merken zijn wij de beste partij voor een snel en vakkundig herstel van de schade aan uw auto. Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met afdelingschef Hans Troisfontaine op doorkiesnummer 043-6088006 of mailen naar autoschade@autobiermans.nl.

Tien goede redenen om bij schade uw auto alleen toe te vertrouwen aan uw Alfa Romeo erkend schadeherstelbedrijf:


1. Behoud fabrieksgarantie.
De fabrieksgarantie op uw Alfa Romeo  kan vervallen als er tijdens de garantieperiode door anderen dan het Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf reparaties en/of herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd.

2. Twee jaar garantie op onderdelen én werkzaamheden.
Het Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf geeft u twee jaar garantie op alle nieuwe onderdelen en herstelwerkzaamheden.

3. Uw Alfa Romeo behoudt zijn waarde.
Na schadeherstel is uw auto weer net zo goed als voor de schade. Uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf garandeert u dat uw auto, na het herstellen van de schade, zijn waarde behoudt.

4. Extra aandacht voor de veiligheid.
Uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf werkt conform de strenge veiligheidsnormen. Bij schadeherstel wordt extra aandacht besteed aan airbag, ABS, etc.

5. Geen papieren rompslomp.
Uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf kan, in geval van schade, veel rompslomp voor u uit handen nemen. Hij handelt de zaak graag af met uw verzekering en schade-expert.

6. Schadeherstel door Alfa Romeo specialisten.
De technici van uw Erkend Schadeherstelbedrijf zijn speciaal opgeleid door Alfa Romeo. Zij staan ervoor in dat uw auto conform de officiële fabrieks-specificaties wordt hersteld.

7. Altijd vervangend vervoer.
Indien u dat wenst kan uw Erkend Schadeherstelbedrijf direct voor vervangend vervoer zorgen. Indien de kosten hiervan op uw verzekering te verhalen zijn, regelt uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf ook dat voor u.

8. Originele onderdelen.
Bij Erkend Schadeherstel worden uitsluitend originele Alfa Romeo onderdelen gebruikt.

9.Alfa Romeo ruitenservice.
Ook bij ruitschade kunt u terecht bij uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf. Ruiten worden vakkundig en professioneel gemonteerd. Met Alfa Romeo garantie.

10. Gegarandeerde kwaliteit.
De werkmethoden, arbeidsomstandigheden en kwaliteitsnormen die uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf hanteert, worden regelmatig gecontroleerd door of namens Alfa Romeo. Het Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf biedt gegarandeerde kwaliteit.