Sevices

Fabrieksgarantie

Alfa Romeo biedt je maximale zekerheid

De standaard fabrieksgarantie op je nieuwe Alfa Romeo geeft recht op:

24 maanden dekking op materiaal- en/of fabricagefouten
Hulp bij pech onderweg in heel Europa inclusief vervangend vervoer of kosten voor hotelovernachting
3 jaar lakgarantie
8 jaar carrosserie garantie
Talloze andere voordelen en exclusieve diensten

Extra Garantie

Zekerheid zolang als je maar wilt.

Extra Garantie is een service die je in staat stelt de reguliere garantie van 2 jaar uit te breiden met maximaal 5 jaar zonder kilometerlimiet en eigen risico. Je kiest zelf de garantieduur die het beste bij je past.

Mocht je gedurende die periode pech of problemen met je auto krijgen, dan kun je rekenen op het FIAT servicenet en het vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaatsen.

Hoe kan ik Extra Garantie afsluiten:

Je kunt Extra Garantie aanvragen bij alle officiële Alfa Romeo dealers binnen 2 jaar na de registratiedatum van je auto voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Alfa Romeo instructieboek. Je kunt Alfa Romeo garantie ook afsluiten direct bij de aankoop van je Alfa Romeo.

NIEUW: SERVICEPLUS PAS

Ook na de fabrieksgarantieperiode wilt u natuurlijk geholpen worden, mocht u onverhoopt met pech langs de weg staan. Voor slechts € 39,95 per jaar bieden wij u de ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp. Bovendien biedt de ServicePlus Pas een aantal extra services:

Gratis bandreparatie
Gratis lampjes aan de buitenzijde vervangen
Gratis reparatie van een ster of pit in de voorruit
Gratis bijvullen van vloeistoffen tussen de onderhoudsbeurten door
Gratis APK bij onderhoud