Menu

New 500E ICON: De top van het elektrische mobiliteitsbereik

De New 500E ICON is een waar icoon van stijl, technologie, materialen en inhoud. Een ‘all-inclusive’ auto, in lijn met de geschiedenis van de 500, die ons laat zien dat top-of-the-range versies altijd al de bestsellers van Fiat zijn geweest.

De 500E ICON is daarom een echt icoon op het vlak van mobiliteit met een bereik tot 320 km in de WLTP-cyclus, oplopend tot 460 km in de stedelijke cyclus alleen. Snelladen wordt gegarandeerd door het DC-snellaadsysteem, en dit tot 85 kW.

Verkrijgbaar in Berlina, Cabrio en 3+1 versie
 

New 500E PASSION: Elektrische mobiliteit is cool

De Mid-Range versie van de New 500 is gewijd aan degenen die met de tijd mee willen gaan en aan degenen die op zoek zijn naar duurzaamheid en de nieuwste technologie.

De New 500E PASSION biedt een benchmarkbereik, niet alleen voor het stadsautosegment: 320 km in de WLTP-cyclus, oplopend tot 460 km wanneer alleen in de stad wordt gereden. Hij beschikt over 85 kW snellaadvermogen, zodat u in 35 minuten kunt opladen vanaf een lege batterij tot 80% van het bereik, of tot 50 km - de gemiddelde dagelijks afgelegde afstand - in ongeveer 5 minuten. Cruise Control is ook toegevoegd aan de ADAS die standaard op de ACTION wordt geleverd. 

Verkrijgbaar in Berlina, Cabrio en 3+1 versie

New 500E ACTION: De democratisering van de elektrische mobiliteit

De Entry-Level New 500E ACTION is de ideale elektrische stadsauto, gericht op degenen die het leven in de stad, de stadscentra en de LEZ-verkeerszones ten volle benutten, op degenen die gemiddeld 50 km per dag rijden en een voorkeur hebben voor dynamische en kostenbewuste mobiliteit.

De New 500E ACTION is uitgerust met een e-motor van 70 kW, accelereert van 0 tot 100 km/u in 9,5 seconden en een automatisch begrensde snelheid van 135 km/u.

De New 500E ACTION richt zich op jonge klanten met een hectische levensstijl en een dagelijkse routine van korte ritten, die een milieuverantwoorde auto nodig hebben. Zij hebben daarom behoefte aan bereik voor het rijden in de stad en optimale veiligheid, bereikt met alle ADAS aan boord.

De New 500E ACTION bevat een lithium-ionbatterij met een capaciteit van 23,8 kWh, wat resulteert in een bereik van meer dan 180 km in de WLTP-cyclus, of meer dan 240 km wanneer alléén in de stad wordt gereden. Als we weten dat het dagelijks verbruik gemiddeld onder de 50 km ligt, betekent dit dat klanten hun New 500 slechts om de paar dagen zouden moeten opladen.

Verkrijgbaar in Berlina versie

Tevens is er de exclusieve La Prima variant. Voor meer info opent u de onderstaande prijslijst.