Menu

PANDA SPORT

De gloednieuwe Panda Sport, voor klanten met een dynamische levensstijl

De nieuwe Panda Hybrid Sport is de milieuvriendelijkste Panda ooit. In de eerste plaats natuurlijk vanwege zijn flink lagere CO2-emissie en brandstofverbruik dankzij de nieuwe hybride-aandrijving. 

Gericht op een jong en dynamisch cliënteel dat wordt aangetrokken door een sportieve stijl en een sportief karakter, maakt de Nieuwe Panda Sport de "Fiat Sport familie" compleet.

* Nieuwe 16" tweekleurige lichtmetalen velgen met zwarte en rode wieldoppen

* Deurgrepen en spiegelkappen in dezelfde kleur als het koetswerk

* De nieuwe 7" touch screen radio met DAB digitaal systeem, geconfigureerd voor  Apple CarPlay en compatibel met Android Auto ™, en smartphone ondersteuning.

(Verkrijgbaar in 1.0 Hybrid)

PANDA CROSS

De versies Cross en City Cross voor iedereen die van vrijheid houdt

Concreet is de Nieuwe Panda City Cross ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar een stadswagen die eruit ziet als een stadsauto met SUV-look voor een betaalbare prijs: het is een voertuig waarmee je even kunt pauzeren van je dagelijkse routine en je kunt onderdompelen in opwindende stadsavonturen. De Nieuwe Panda Cross is verkrijgbaar in de City Cross en Cross versie.

De City Cross versie is verkrijgbaar met 4x2- of 4x4-transmissie.

* De nieuwe 15" "Life" wielen

* Een rode dubbele trekhaak onder de bumpergrille

* De automatische klimaatregeling

* Led-dagrijverlichting

* Parkeersensoren achter

* De nieuwe 7" touch screen radio met DAB digitaal systeem, geconfigureerd voor  Apple CarPlay en compatibel met Android Auto ™, en smartphone ondersteuning.

(Verkrijgbaar in 4x2- of 4x4-transmissie)

PANDA LIFE / CITY LIFE

De nieuwe versies Panda en City Life

De eerste variant van Panda's nieuwe stedelijke wereld is het "Life" afwerkingsniveau, het instapniveau van het gamma: een toegankelijke auto boordevol intelligente oplossingen, waardoor hij ideaal is voor elk type verplaatsing of reis. De tweede versie is de echte nieuwigheid van deze serie: de New Panda City Life, de spil van het gamma, ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar de beste verhouding tussen prijs en inhoud in een stadsauto, zonder dat dit ten koste gaat van een aantrekkelijke en onderscheidende stijl.

* De nieuwe 15" "Life" wielen

* Het Uconnect-systeem met DAB-radio, Bluetooth 2.1-technologie en een speciale smartphonehouder die op het dashboard is geïnstalleerd (met de nieuwe 7" touch-screen radio met DAB digitaal systeem, geconfigureerd voor Apple CarPlay en compatibel met Android Auto ™

* Handmatige Klimaatregeling

(Verkrijgbaar in 1.0 Hybrid)

Bekijk hieronder onze prijslijst voor meer info over de huidige uitvoeringen.