Menu

Auto Biermans is dé Fiat Private Lease specialist van Limburg

Private leasen is zorgeloos rijden in een splinternieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen is de brandstof. Daarnaast heb je bij ons de zekerheid van het Keurmerk Private Lease.

Nu direct uit voorraad leverbaar!

* Fiat 500 Hybrid nu vanaf € 209,- per maand (op basis van 60 maanden / 7.500 km)

* Fiat Panda Hybrid nu vanaf € 239,- per maand (op basis van 60 maanden / 7.500 km)

Maak nu een afspraak voor uw eigen scherpe Private Lease offerte.

Fiat 500 / 500C & Panda Hybrid

Dé grote troef van de nieuwe Hybrid varianten is natuurlijk hun geringe CO2-emissie en brandstofverbruik, die tot 30% lager liggen dan bij hun conventionele tegenhangers. Het zijn de milieuvriendelijkste 500 en Panda ooit.
De Fiat 500 & Fiat Panda Hybrid zijn hip, chic en duurzaam tegelijk.

Nu tot € 1.500,- actie korting!

Direct uit voorraad leverbaar!

Maak nu een afspraak voor meer informatie.

Binnenkort in de showroom! De compleet nieuwe Fiat 500E.

Geboren, getekend en ontwikkeld in Turijn en geïnspireerd op de eerste Fiat 500 uit 1957.  Voor de echte liefhebbers van Italië! 

De nieuwe Fiat 500 is volledig elektrisch en introduceert een heel nieuw type van mobiliteit: geavanceerd, hoogtechnologisch en duurzaam, maar bovenal eenvoudig en aangenaam voor de gebruiker. Een rasechte Fiat dus. Met het bereik in stadsverkeer tot 460 km in combinatie met de snel laad functie zorgt de iconische 500 ervoor dat je elke bestemming bereikt. Tevens is het de eerste elektrische stadsauto die autonoom rijden mogelijk maakt. 

De nieuwe Fiat 500E is beschikbaar in vele varianten vanaf 24.900,-

Het modellen gamma is uiteraard niet compleet zonder de nieuwe Panda die dit jaar zijn 40ste verjaardag viert en de Tipo die in een nieuw 'Cross' jasje verschijnt. 
Ook vergeten wij niet onze crossover de Fiat 500X die is uitgerust met de laatste, moderne en innovatieve techniek. Zie onderstaand voor een eerste indruk!

 

Maak een afspraak voor meer informatie over deze modellen.