Menu

Erkend Schadeherstel


De Fiat dealer is, als Erkend Schadeherstelbedrijf, het aangewezen bedrijf om eventuele onverhoopte schade aan uw Fiat te herstellen. Wij hebben, als Erkend Schadeherstelbedrijf, afspraken met nagenoeg alle grote verzekeringsmaatschappijen, en vanwege onze kennis van de merken zijn wij de beste partij voor een snel en vakkundig herstel van de schade aan uw auto. Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met afdelingschef Hans Troisfontaine op doorkiesnummer 043-6088006 of mailen naar autoschade@autobiermans.nl

Tien goede redenen om bij schade uw auto alleen toe te vertrouwen aan uw Fiat erkend schadeherstelbedrijf:


1. Behoud fabrieksgarantie.
De fabrieksgarantie op uw Fiat  kan vervallen als er tijdens de garantieperiode door anderen dan het Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf reparaties en/of herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd.

2. Twee jaar garantie op onderdelen én werkzaamheden.
Het Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf geeft u twee jaar garantie op alle nieuwe onderdelen en herstelwerkzaamheden.

3. Uw Fiat behoudt zijn waarde.
Na schadeherstel is uw auto weer net zo goed als voor de schade. Uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf garandeert u dat uw auto, na het herstellen van de schade, zijn waarde behoudt.

4. Extra aandacht voor de veiligheid.
Uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf werkt conform de strenge veiligheidsnormen. Bij schadeherstel wordt extra aandacht besteed aan airbag, ABS, etc.

5. Geen papieren rompslomp.
Uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf kan, in geval van schade, veel rompslomp voor u uit handen nemen. Hij handelt de zaak graag af met uw verzekering en schade-expert.

6. Schadeherstel door Fiat/Alfa Romeo/Lancia specialisten.
De technici van uw Erkend Schadeherstelbedrijf zijn speciaal opgeleid door Fiat. Zij staan ervoor in dat uw auto conform de officiële fabrieks-specificaties wordt hersteld.

7. Altijd vervangend vervoer.
Indien u dat wenst kan uw Erkend Schadeherstelbedrijf direct voor vervangend vervoer zorgen. Indien de kosten hiervan op uw verzekering te verhalen zijn, regelt uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf ook dat voor u.

8. Originele onderdelen.
Bij Erkend Schadeherstel worden uitsluitend originele Fiat onderdelen gebruikt.

9. Fiat/Alfa Romeo/Lancia ruitenservice.
Ook bij ruitschade kunt u terecht bij uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf. Ruiten worden vakkundig en professioneel gemonteerd. Met Fiat garantie.

10. Gegarandeerde kwaliteit.
De werkmethoden, arbeidsomstandigheden en kwaliteitsnormen die uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf hanteert, worden regelmatig gecontroleerd door of namens Fiat. Het Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf biedt gegarandeerde kwaliteit.