Informeer naar onze top deals!

Financial Lease
Zakelijk instappen. Financial Lease is een leasevorm bestemd voor de zakelijke markt en geschikt voor zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s. Anders dan bij Operational Lease is de auto direct uw economisch eigendom. Het is een vorm van ‘on balance’ financieren, waarbij rekening wordt gehouden met de restwaarde van de auto. Het waardeverloop van de auto komt ten laste van u, met als voordeel dat de waardedaling in mindering mag worden gebracht op uw winst, of – als u zelfstandig ondernemer bent – uw inkomen. Kiest u ervoor om in het contract een slottermijn op te nemen, dan worden uw maandlasten aanzienlijk lager.

Om bovendien uw operationele kosten als onderhoud, banden en verzekering te kunnen budgetteren, kunt u uw Financial Lease-contract combineren met onze mobiliteitsservice Vast & Zeker. Meer informatie over Vast & Zeker leest u in ‘Garantie & Onderhoud’.

Operational Lease
Operationele zekerheid. Net als Financial Lease is Operational Lease een product voor de zakelijke markt. Het grote voordeel van Operational Lease is dat zowel het eigendom als het beheer van uw wagenpark aan FGA Capital wordt uitbesteed. In de overeenkomst kunnen zaken als onderhoud, banden en verzekering worden opgenomen tegen een vast leasebedrag per maand. Dan heeft u geen last van waardedaling, geen omkijken naar onderhoud en schade, maar dan kunt u wél beschikken over uw liquide middelen. Deze vorm van off-balance financieren kent twee varianten: Full Operational Lease en Netto Operational Lease.

Full Operational Lease
Full Operationel Lease is Nederlands populairste leasevorm. Geschikt voor ondernemers met één auto of een heel wagenpark. Voor een vast bedrag per maand verzorgt Fiat Financial Solutions uw mobiliteit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Houderschapsbelasting, onderhoud, banden, renteafschrijving en 24-uurshulpdienst zijn bij het leasetarief inbegrepen. Desgewenst kunnen verzekering, vervangende auto en brandstofpas in de lease-overeenkomst worden opgenomen. Alles in één pakket en iedere maand weer exact dezelfde kosten.

Netto Operational Lease
Netto Operational Lease: de touwtjes in eigen handen. In tegenstelling tot Full Operational Lease beheert u bij Netto Operational Lease een gedeelte van de autokosten zelf. Het is een voordelige oplossing wanneer u uw auto niet wilt activeren op de balans, maar wel zelf wilt zorgdragen voor het beheer ervan. U betaalt een vast bedrag aan afschrijving, wegenbelasting en rente, en u zorgt verder zelf voor zaken als onderhoud, banden en verzekering. Op deze manier is een groot deel van uw autokosten gebudgetteerd, maar is de gewenste flexibiliteit gewaarborgd.
 

Naar welk product uw voorkeur ook uitgaat, informeer gerust naar de voorwaarden bij onze verkopers. Deze zijn volledig op de hoogte van onze producten en diensten en laten u graag zien wat de mogelijkheden binnen uw budget zijn.