Menu
Tijd om te wisselen.
Breekt de lente aan? Dan is het tijd voor zomerbanden. Onze zomerbanden zijn perfect afgestemd op het warmere seizoen.
Ze verhogen de veiligheid en prestaties van uw Volvo.

 

Elk seizoen vraagt om de juiste band. Oplopende temperaturen zorgen voor overmatige slijtage aan uw winterbanden. Wissel op tijd uw winterbanden en maak daarom nu een afspraak.
Zomerbanden hebben de juiste rubbersamenstelling voor optimale prestaties bij hogere temperaturen en zorgen daardoor voor een betere grip en uitstekend rijcomfort. Wij adviseren u graag welke zomerwielen (velgen en banden) het best passen bij uw Volvo.
Originele Volvo banden zijn ontwikkeld in samenwerking met premium bandenfabrikanten. In rijeigenschappen, veiligheid en weggedrag zijn de Volvo banden de beste keuze voor uw Volvo. U herkent de banden aan de VOL-markering.

 

Heeft u eerder gebruikte zomerbanden? Dan controleren we altijd of de minimale profieldiepte van 2 millimeter nog intact is. Anders zijn de banden aan vervanging toe.
Banden die niet in gebruik zijn sla je op een donkere, droge en koele plek op. Zo blijven ze in optimale conditie. Wij kunnen uw banden opslaan, controleren en we maken ze  voor u schoon. Infomeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

Afspraak maken

 
Accessoires.
Speciaal voor onze Volvo bestuurders van 3 tot 8 jaar is er nu een fantastische loopauto. Stevig, leverbaar in zwart of wit én met een echte toeter én muziek aan boord. Laat uw coureurtje maar lopen! Nu met 20% korting
voor € 80,-

 

 

 

Heeft u verdere accessoires nodig zoals bijvoorbeeld lastdragers, kofferbeschermmat, hondenbench, fietsendrager of een trekhaak?
Neem contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop.

 

De aanbiedingen op deze pagina zijn geldig t/m 30 juni 2023