Menu
Hieronder vindt u slechts een kleine greep uit het uitgebreide Volvo Zomerwielen programma. Bekijk het volledige aanbod van uw Volvo in de online accessoire catalogus. Neem voor meer informatie over prijzen en/of het bestellen contact op met uw Volvo-dealer.
Bekijk ook onze actuele voorraad in onze webshop.

 

Bekijk hier onze webshop!

 

Genoemde adviesprijzen zijn op basis van een complete set van vier wielen, incl. montage, btw en verwijderingsbijdrage.
Aanbiedingen geldig t/m 31 augustus 2022

 

 

VAN BANDENWISSEL TOT ADVIES OVER DE MEEST GESCHIKTE BAND

Waar kan de Volvo-dealer bij helpen?

Wij als Volvo-dealer hebben alle expertises in huis om de meest geschikte combinatie van banden en velgen te adviseren, perfect passend bij uw Volvo. Banden die de prestaties verhogen zonder compromissen ten aanzien van de werking van de veiligheidssystemen of de veiligheid van de inzittenden. En velgen die perfect zijn afgestemd op uw model Volvo. 

 

 

Wisselen van banden
Het is belangrijk dat u tijdig uw banden wisselt, zodat u veilig en goed voorbereid op pad kan. Bij het aanbreken van de lente (maart/april) adviseert Volvo de zomerbanden onder uw auto te plaatsen, zodat u de avontuurlijke weersomstandigheden van de lente de baas bent. Indien uw zomerbanden door slijtage de minimale profieldiepte van 2 millimeter hebben bereikt raadt Volvo aan om uw auto een nieuwe set zomerbanden aan te meten. 
Maak een wisselafspraak

 

Seizoensopslag van banden
Banden die niet in gebruik zijn moet u op een donkere, droge en koele plek opslaan. De Volvo-dealer biedt de mogelijkheid om de banden per seizoen voor u op te slaan. Voordat de banden worden opgeslagen, controleert de dealer de staat van de banden en reinigen ze de velgen voor u. 
Reserveer een opslagplek

 

Check de Volvo-markering
Originele Volvo-banden herkent u aan VOL-markering aan de zijkant. Laat u uw banden vervangen? Let dan op dat uw nieuwe banden ook deze markering hebben. Dat garandeert dat de banden de eigenschappen van uw auto optimaal blijven ondersteunen, en dat het rijcomfort en brandstofverbruik niet verandert. Bestel nu uw banden bij Auto Biermans.