Menu
Vanaf 129 pk (95 kW)

T2

€ 38.995

vanafprijs

€ 469

Private Lease
(incl. btw / o.b.v. 48 maanden en 10.000 km)

CO2

vanaf 0 gr/km

Volvo XC40: onvervalste SUV bereikbaarder dan ooit

Volvo introduceert de nieuwe Volvo XC40 T2 benzine met 95 kW (129 pk). Hiermee is de stoere volwaardige SUV met hoge zitpositie bereikbaarder dan ooit. De prijzen beginnen bij   € 38.995 voor de XC40 T2 Momentum Core, een nieuwe en extra complete standaard uitrusting. Hiermee onderscheidt de Volvo XC40 zich duidelijk van concurrerende premium SUV-modellen. Wie voor Volvo Private Lease kiest, betaalt € 469 per maand inclusief allriskverzekering, wegenbelasting en onderhoud. 

Assistentie wanneer u het nodig heeft

Met Pilot Assist rijdt u op een ontspannen manier in druk verkeer. Deze functie zorgt ervoor dat de auto een constante snelheid en afstand tot de auto voor u behoudt en biedt besturingsassistentie zodat de auto goed in het midden van de rijbaan blijft rijden.

Met Cross Traffic Alert is het of u om hoeken heen kunt kijken, met radartechnologie waarmee u een parkeerplek kunt verlaten terwijl u zich ervan bewust bent dat er zich andere voertuigen, fietsers en voetgangers achter u of om u heen bevinden. Run-off road Mitigation zorgt voor uw veiligheid door het te detecteren als u onbedoeld op het punt staat de rijbaan te verlaten en vervolgens de besturing en zo nodig de remmen over te nemen zodat u veilig op de weg blijft rijden.
 

 

 

Nu leverbaar met hybride technologie

De Volvo XC40 is zowel met een T4 Twin Engine als een T5 Twin Engine leverbaar. Ervaar de kracht van deze Twin Engine motoren met een plug-in hybride technologie die een volledig elektrische actieradius tot 46 km biedt.

Contactformulier

Moment geduld...