Menu
Vanaf 129 pk (95 kW)

T2 benzine

Ook als PHEV leverbaar!

€ 44.495,-

vanafprijs

€ 726,-

Private Lease
(incl. btw / o.b.v. 60 maanden en 10.000 km)

CO2

vanaf 0 gr/km

Volvo XC40: onvervalste SUV bereikbaarder dan ooit

Volvo introduceert de nieuwe Volvo XC40 Recharge T4 PHEV met 155 kW (211 pk). Hiermee is de stoere volwaardige SUV met hoge zitpositie bereikbaarder dan ooit. De prijzen beginnen bij  € 46.995,- voor de XC40 T4 Core een nieuwe en extra complete standaard uitrusting. Hiermee onderscheidt de Volvo XC40 zich duidelijk van concurrerende premium SUV-modellen. Wie voor Volvo Private Lease kiest, betaalt € 726,- per maand inclusief allriskverzekering, wegenbelasting en onderhoud (60 maanden/10.000 km p.j.).

Assistentie wanneer u het nodig heeft

Met Pilot Assist rijdt u op een ontspannen manier in druk verkeer. Deze functie zorgt ervoor dat de auto een constante snelheid en afstand tot de auto voor u behoudt en biedt besturingsassistentie zodat de auto goed in het midden van de rijbaan blijft rijden.

Met Cross Traffic Alert is het of u om hoeken heen kunt kijken, met radartechnologie waarmee u een parkeerplek kunt verlaten terwijl u zich ervan bewust bent dat er zich andere voertuigen, fietsers en voetgangers achter u of om u heen bevinden. Run-off road Mitigation zorgt voor uw veiligheid door het te detecteren als u onbedoeld op het punt staat de rijbaan te verlaten en vervolgens de besturing en zo nodig de remmen over te nemen zodat u veilig op de weg blijft rijden.
 

 

 

Nu leverbaar met hybride technologie

De Volvo XC40 Recharge is zowel met een T4 Twin Engine (211 pk) als een T5 Twin Engine (262 pk) leverbaar. Ervaar de kracht van deze Twin Engine motoren met een Plug-In Hybride technologie die een volledig elektrische actieradius tot 46 km biedt.
 
 
 

100% elektrisch

De Volvo XC40 is ook volledig elektrisch verkrijgbaar.
Meer informatie over deze auto vindt u via onze website: XC40 Pure Electric

Contactformulier

Moment geduld...