Menu
€ 56.495

Vanafprijs

€ 669 p.m.

Lease
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

R-Design

uitvoering

P8 Pure Electric

408 PK AWD

Blijf verbonden

Google Assistant, Google Maps en Google Play Store: in de volledig elektrische Volvo XC40 Recharge blijft u altijd verbonden – zelfs zonder uw telefoon.
 
Beste navigatie in zijn klasse

Google Maps is volledig geïntegreerd in de Volvo XC60 en Google Assistant maakt handsfree spraakbesturing mogelijk. Dankzij realtime verkeersinformatie en automatische herberekening van uw route bereikt u probleemloos uw bestemming.

Handen vrij met Google Assistant

Gebruik Google Assistant om een routebeschrijving op te vragen, het entertainment in uw Volvo te bedienen, contact te leggen met een familielid of collega, of het interieur af te stemmen op uw wensen. Allemaal zonder uw handen van het sturen of uw ogen van de weg te halen. Zeg gewoon 'Hé Google' om aan de slag te gaan.

Creatieve ruimte

Genoeg slimme opbergruimte voor waterflessen, sporttassen, laptops, boodschappen en nog veel meer. Inclusief een voorvak voor de oplaadkabels. Handig!

 

Eenvoudig een laadsessie plannen
De geïntegreerde routeplanner waarschuwt wanneer uw accu leeg begint te raken en adviseert waar en wanneer u kunt opladen. Zo kunt u ontspannen genieten van de rit.*

* Beschikbaar indien Google Services wordt aangeboden

 

 

 

Contactformulier

Moment geduld...