Volvo introduceert de nieuwe Volvo V60 Business Sport: een heel aantrekkelijk aanbod voor zowel nieuwe klanten als V60-rijders van het eerste uur. De V60 Business Sport is gebaseerd op de extra sportieve en complete V40 R-Design en biedt nog meer luxe. Met een voordeel oplopend tot € 9.000. De in beperkte oplage geproduceerde V60 Business Sport is uitgerust met krachtige motoren, T4 190 pk en de D4 190 pk.

De Volvo V60 Business Sport is leverbaar in zes carrosseriekleuren. Het interieur is luxe uitgevoerd met onder andere Sensus navigatie met gratis updates van de EU-kaart, het gebruiksvriendelijke online infotainmentsysteem Sensus Connect met High Performance Audio en Bluetooth voor handsfree bellen en audiostreaming, Clean Zone gescheiden klimaatregeling en verwarmbare voorstoelen.

De Volvo V60 Business Sport weet verder de aandacht te trekken met de unieke sportieve R-Design-look. Voorbeelden zijn de speciale grille, 18-inch velgen, diffusor achter, dubbele uitlaatpijpen, spiegelkappen in Silk Metal finish en sportpedalen. Het R-Design-interieur valt op door de smaakvolle combinatie van leder en nubuck. De bestuurder heeft een R-Design adaptief Crystal instrumentenpaneel met keuze uit 3 designthema’s - Elegance, Eco, Performance - en 7 voor de ambiance interieurverlichting. Hiermee kan de bestuurder de sfeer in het interieur volledig personaliseren.

De Volvo V60 Business Sport is leverbaar als krachtige diesel D4 en benzinevariant T4. De efficiënte dieselmotor D4 levert een vermogen van 140 kW (190 pk). De benzineversie komt op 140 kW (190 pk). Het Dynamic Chassis is standaard waarmee het sportieve karakter van de V60 Business Sport goed tot uiting komt in de wegligging en het stuurgedrag. En ook Park Assist achter en City Safety zijn aanwezig.