Menu

Gratis laadpaal bij Recharge modellen

Profiteer nu tijdelijk van een geweldige actie bij Volvo Biermans! Een gratis laadpaal ter waarde van €1.500,- bij aanschaf van volledig elektrische of plug-in hybride model van Volvo.

Lees hieronder meer over de Volvo XC40 P8 Recharge of maak direct een afspraak met een van onze verkopers!


Volvo XC40 P8 Recharge

 
De vanaf prijs bedraagt €55.495,- en maar 16% bijtelling (over de eerste € 35.000,-). Daarnaast betaalt u voor deze auto geen wegenbelasting en is deze auto vrijgesteld van BPM. Profiteer nu alleen bij Volvo Biermans van een gratis laadpaal ter waarde van € 1.500,- bij aanschaf van een Volvo XC40 P8*. 
 
Voorzien van 408 PK en een accupakket van 78 kWh zorgen de twee elektromotoren voor een actieradius van 418 km (WLTP). Optimaal comfort met dynamische rij eigenschappen die elektrisch rijden met zich meebrengt. 
 
Wilt u zelf de voordelen van onder andere Google Assistant ervaren? Boek dan direct uw proefrit. U kunt gemakkelijk met uw auto communiceren door het commando 'Hey Google'. Zo kunt u bijvoorbeeld vragen om Google uw stoelverwarming aan te zetten, maar ook vragen naar de resterende actieradius. 
 

Twijfelt u over een financial, full operational lease of wilt u deze auto kopen? Laat hier uw gegevens achter zodat wij u van een scherp voorstel kunnen voorzien.

* Vraag naar de actievoorwaarden bij onze verkoopmedewerkers.
 
Laadpaal actie banner.jpg
 

Contactformulier

Moment geduld...