Menu

Erkend Schadeherstel


Autocentrum Biermans is als Erkend Schadeherstelbedrijf uw aangewezen partner om eventuele onverhoopte schade aan uw Alfa Romeo te herstellen. Wij hebben afspraken met nagenoeg alle grote verzekeringsmaatschappijen en vanwege onze kennis van de merken zijn wij de beste partij voor een snel en vakkundig herstel van de schade aan uw Alfa Romeo. Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met afdelingschef Hans Troisfontaine op doorkiesnummer 043-6088006 of mailen naar autoschade@autobiermans.nl.

Tien goede redenen om uw Alfa Romeo alleen toe te vertrouwen aan uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf Autocentrum Biermans:


1. Behoud fabrieksgarantie.
De fabrieksgarantie op uw Alfa Romeo kan vervallen als er tijdens de garantieperiode door anderen dan het Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf reparaties en/of herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd.

2. Twee jaar garantie op onderdelen én werkzaamheden.
Het Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf geeft u twee jaar garantie op alle nieuwe onderdelen en herstelwerkzaamheden.

3. Uw Alfa Romeo behoudt zijn waarde.
Na schadeherstel is uw Alfa Romeo weer net zo goed als voor de schade. Uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf garandeert u dat uw Alfa Romeo, na het herstellen van de schade, zijn waarde behoudt.

4. Extra aandacht voor de veiligheid.
Uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf werkt conform de strenge veiligheidsnormen. Bij schadeherstel wordt extra aandacht besteed aan airbag, ABS, etc.

5. Geen papieren rompslomp.
Uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf neemt veel papieren rompslomp voor u uit handen. Wij handelen de zaak graag af met uw verzekering en schade-expert.

6. Schadeherstel door Alfa Romeo​​​​​​​ specialisten.
De technici van uw Erkend Schadeherstelbedrijf zijn speciaal opgeleid door Alfa Romeo. Zij staan ervoor in dat uw Alfa Romeo conform de officiële fabrieks-specificaties wordt hersteld.

7. Altijd vervangend vervoer.
Indien u wenst verzorgen wij direct vervangend vervoer om uw zorgenloos te laten verder rijden.

8. Originele onderdelen.
Bij Autocentrum Biermans worden uitsluitend originele Alfa Romeo onderdelen gebruikt.

9. Alfa Romeo​​​​​​​ ruitenservice.
Ook bij ruitschade kunt u terecht bij Autocentrum Biermans. Ruiten worden vakkundig en professioneel gemonteerd. 

10. Gegarandeerde kwaliteit.
De werkmethoden, arbeidsomstandigheden en kwaliteitsnormen die uw Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf hanteert, worden regelmatig gecontroleerd door of namens Alfa Romeo. Het Alfa Romeo Erkend Schadeherstelbedrijf biedt gegarandeerde kwaliteit.