Menu

Welkom bij Auto Biermans

Sinds de oprichting in 1951 is Autobedrijf Biermans een begrip in Zuid-Limburg als het gaat om Fiat Professional.
Inmiddels bestaat de Biermans Groep uit 3 vestigingen, waarvan 1 Fiat Professional dealerbedrijf
gelegen te Berg en Terblijt.

Ontdek meer

De nieuwe Fiat Doblò

De nieuwe Fiat Doblò is de opvolger van bestseller: meer dan 1,4 miljoen klanten kozen sinds zijn introductie in 2000 voor de veelzijdige Italiaanse bestelauto. De nieuwe Fiat Doblò heeft een nieuw design, biedt nog meer functionaliteit, nog betere prestaties en is eind februari leverbaar vanaf € 10.400,-.

Ontdek meer

Fiat Ducato: meer technologie!

De nieuwe Fiat Ducato zal op 12 mei a.s. worden gepresenteerd aan de internationale pers op het Balocco Test Centrum in Vercelli, Italië. Het gaat om de jongste evolutie van een bestseller, die de afgelopen 33 jaar –  vijf generaties – internationale awards en commerciële successen heeft geboekt, zoals gestaafd wordt door de ruim 2.6 miljoen voertuigen die sinds 1981 in totaal verkocht zijn.

Ontdek meer

fiorino: GEMAAKT VOOR DE STAD

De FIORINO is compact, behendig en komt overal, vanaf nu is hij nog specialer en representatiever in het segment waarvan hij de trotse pionier was. Hij combineert de ziel van een commercieel voertuig met de uitstraling van een personenwagen. Perfect bij werkzaamheden in de stad, wendbaar in het verkeer, eenvoudig te rijden en parkeren, het ideale voertuig voor bezorgen van deur tot deur.

Ontdek meer

Talento: compact & geproportioneerd

Fiat Professional lanceert zijn nieuwe model met een naam die traditioneel verwijst naar een oude munteenheid. De Talento combineert het beste laadvermogen in zijn segment met compacte buitenafmetingen en wendbaarheid. De nieuwe Talento staat medio juni bij de Nederlandse Fiat Professional dealer. Prijzen zijn nog niet bekend.