Menu

Welkom bij Auto Biermans

Sinds de oprichting in 1951 is Autobedrijf Biermans een begrip in Zuid-Limburg als het gaat om Fiat.
Inmiddels bestaat de Biermans Groep uit 3 vestigingen, waarvan 1 Fiat dealerbedrijf
gelegen te Berg en Terblijt.

Ontdek meer

 Update Maatregelen Coronavirus:

Middels dit bericht willen wij u op de hoogte stellen van de aanpassingen binnen Auto Biermans in de strijd tegen het coronavirus. 

500-hey-google-badge-desktop-680x400.jpg

'Hey Google Editions!'

De nieuwe 'Hey Google Edtions' zijn er! Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Ontdek meer

New Tipo en New Tipo Cross: nieuwe motoren, nieuw design, nieuwe versies en nieuwe technologie

De Tipo is opgefrist: een complete restyling van het gamma, een nieuw design - boeiender, jonger en dynamischer, de beste technologie van het moment en nieuwe, beter presterende en milieuvriendelijke motoren. Het gamma wordt ook uitgebreid met de nieuwe crossover: de New Tipo Cross.  

De nieuwe line-up draait om twee thema's: "Life" en zijn drie afwerkingsniveaus - Tipo, Life en City Life, verkrijgbaar in drie versies (4-deurs, 5-deurs en Station Wagon), en het thema "Cross", met twee afwerkingsniveaus - City Cross en Cross, en in de 5-deurs crossover versie.

Ontdek meer

De Nieuwe Panda is gearriveerd... en viert zijn 40e verjaardag!

De Nieuwe Panda viert zijn eerste 40 jaar en hiervoor vernieuwt Fiat zijn functioneel icoon en breidt het de familie uit met de Nieuwe Panda Sport. Het gamma omvat nu 5 uitrustingsniveaus om de drie nieuwe zielen van het model weer te geven. Vanaf nu zal het gemakkelijker zijn om de versie te kiezen die het beste past bij de smaak en behoeften van elk type klant. Voor mensen die gevoelig zijn voor stedelijke stijl: de "Life" spirit met de Panda en City Life. Voor wie de voorkeur geeft aan een dynamisch leven vol karakter: de "Sport"-spirit met de nieuwe versie Sport. En voor wie erop uit wil trekken is er de "Cross"-spirit met als uitrustingsniveaus City Cross en Cross.