Menu

Erkend Schadeherstel


Autocentrum Biermans is als Erkend Schadeherstelbedrijf uw aangewezen partner om eventuele onverhoopte schade aan uw Fiat te herstellen. Wij hebben afspraken met nagenoeg alle grote verzekeringsmaatschappijen en vanwege onze kennis van de merken zijn wij de beste partij voor een snel en vakkundig herstel van de schade aan uw Fiat. Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met afdelingschef Hans Troisfontaine op doorkiesnummer 043-6088006 of mailen naar autoschade@autobiermans.nl.

Tien goede redenen om uw Fiat alleen toe te vertrouwen aan uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf Autocentrum Biermans:


1. Behoud fabrieksgarantie.
De fabrieksgarantie op uw Fiat kan vervallen als er tijdens de garantieperiode door anderen dan het Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf reparaties en/of herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd.

2. Twee jaar garantie op onderdelen én werkzaamheden.
Het Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf geeft u twee jaar garantie op alle nieuwe onderdelen en herstelwerkzaamheden.

3. Uw Fiat behoudt zijn waarde.
Na schadeherstel is uw Fiat weer net zo goed als voor de schade. Uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf garandeert u dat uw Fiat, na het herstellen van de schade, zijn waarde behoudt.

4. Extra aandacht voor de veiligheid.
Uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf werkt conform de strenge veiligheidsnormen. Bij schadeherstel wordt extra aandacht besteed aan airbag, ABS, etc.

5. Geen papieren rompslomp.
Uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf neemt veel papieren rompslomp voor u uit handen. Wij handelen de zaak graag af met uw verzekering en schade-expert.

6. Schadeherstel door Fiat specialisten.
De technici van uw Erkend Schadeherstelbedrijf zijn speciaal opgeleid door Fiat. Zij staan ervoor in dat uw Fiat conform de officiële fabrieks-specificaties wordt hersteld.

7. Altijd vervangend vervoer.
Indien u wenst verzorgen wij direct vervangend vervoer om uw zorgenloos te laten verder rijden.

8. Originele onderdelen.
Bij Autocentrum Biermans worden uitsluitend originele Fiat onderdelen gebruikt.

9. Fiat ruitenservice.
Ook bij ruitschade kunt u terecht bij Autocentrum Biermans. Ruiten worden vakkundig en professioneel gemonteerd. 

10. Gegarandeerde kwaliteit.
De werkmethoden, arbeidsomstandigheden en kwaliteitsnormen die uw Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf hanteert, worden regelmatig gecontroleerd door of namens Fiat. Het Fiat Erkend Schadeherstelbedrijf biedt gegarandeerde kwaliteit.