Menu

Combineer uw dakbox met lastdragers


Gaat u dit jaar ook met uw Volvo op vakantie? Alle vrijheid en natuurlijk volop ruimte voor uw bagage.
Wij adviseren u graag m.b.t. de juiste lastdragers en/of dakbox voor úw Volvo.

 

Lastdragers:
Vanafprijs € 245,-

Sport Time 2003
Dakbox met royale inhoud van 400 liter, eenvoudige, veilige Fast-Click montage. Aan beide zijde te openen. Visueel zorgt de verlaagde bodem voor fraaie eenheid met het dak van uw Volvo. Voor lastdragers tot 90 mm diameter. 

Vanafprijs: € 500,-

Space Design 420 en Space Design 520
Aerodynamische dakboxen met een glanzende, exclusieve uitstraling. Aan beide zijde te openen en uitgevoerd met de gepatenteerde power-Click snelbevestiging. Montage op de auto zónder gereedschap. Inhoud model 420/520: 320/430 liter.

Vanafprijs: € 700,-

Dakbox, Travel 400

Dakbox Space Design 400 is een functionele dakbox die overal in voorziet. Deze zelfontworpen dakbox van Volvo Cars heeft een volume van 400 liter en is daarmee ontzettend handig voor autoritten met extra veel bagage. Het grote laadvolume biedt ruimte voor bijvoorbeeld rugzakken en inklapstoelen.

Vanafprijs: € 675,-

 
Dakbox, Travel Premier 430
De door Volvo Cars ontworpen dakbox heeft een inhoud van 430 liter, waardoor deze zeer functioneel is. Het aerodynamische design verkleint de luchtweerstand en vermindert windgeruis en de hoogglanzende zwarte kleur versterkt de sportieve uitstraling.
 
Vanafprijs: € 1.250,-
 

Designed by Volvo Cars
Deze unieke dakbox is ontworpen door de designers van Volvo Cars zelf! Visueel en aerodynamisch afgestemd op uw Volvo. Vervaardigd van dubbelwandig ABS kunststof, zodat de box stabiel is, robuust en makkelijk hanteerbaar. Past op alle Volvo-lastdragers en uitgerust met LED-verlichting en alle praktische features. Inhoud: 430 liter 

Vanafprijs: € 1.250,-
 

Contactformulier

Moment geduld...