Menu

Volvo Car Insurance. Een bewuste keuze.

Volvo-rijders maken doorgaans bewustere keuzes, staan midden in zijn of haar directe leefomgeving en volgen niet noodzakelijk de massa. Waarbij de blik een sterke focus heeft op de mens en zijn bescherming en veiligheid. Voor zichzelf maar zeker ook voor de inzittenden. Daarom sluiten het merk Volvo én de verzekeringen van Volvo Car insurance naadloos op elkaar aan. De autoverzekeringen van Volvo Car insurance zijn exclusief ontwikkeld voor Volvo en - belangrijker nog - voor Volvo-rijders. Zo blijkt een Volvo-rijder minder vaak betrokken te zijn bij schades als gevolg van een ongeval. Bovendien is elke Volvo uitgerust met de laatste veiligheidsinnovaties. Dit alles werkt - althans bij Volvo Car Insurance - door in gunstiger tarieven.

Vrijheid

Volvo Car Insurance biedt u een grote mate van vrijheid bij het bepalen van de voor u geschikte dekkingsvorm. U kunt kiezen uit drie verschillende hoofddekkingen; W.A., W.A. + Beperkt Casco én W.A. Volledig Casco.

Bij elke dekking heeft u vervolgens de mogelijkheid om deze op uw wensen af te stemmen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we voor de W.A. + Volledig Casco (All Risks), drie pakketten samengesteld:

  • Economy
  • Solid
  • TopCover

U kunt dus zelf kiezen uit de vele mogelijkheden van Volvo Car Insurance en daarbij de vele voordelen, zoals:

  • Tot 3 jaar een nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling
  • Flexibiliteit in uw eigen risico
  • Mogelijkheid tot Bonusbescherming voor schade met een andere weggebruiker.

U kunt bij het opvragen van de offerte het dekkingspakket naar eigen wensen samenstellen.

Neem voor meer informatie over Volvo Car Insurance contact op met een van onze verkoopadviseurs.