Menu

Is uw Volvo zes jaar of ouder en rijdt u weinig kilometers, boek dan de Volvo Jaarbeurt. Om ervoor te zorgen dat uw Volvo in optimale staat blijft, heeft deze goede zorg en regelmatig onderhoud nodig. Als erkende Volvo-dealer zijn wij uitstekend in staat om uw Volvo in topconditie te houden. U profiteert van hoogwaardige service en het gebruik van originele Volvo-onderdelen. Daarnaast bieden wij diverse voordelen wanneer u ervoor kiest om uw auto bij ons te laten onderhouden, waardoor het uiteindelijke kostenplaatje voordeliger uitvalt dan u wellicht denkt. Een grondige algehele controle, olie verversen, oliefilter vervangen, ruitensproeiervloeistof bijvullen, verlichting- en remmencontrole. Daarmee kiest u voor zekerheid en veiligheid. U ontvangt automatisch een jaar gratis onze wegenhulp, Volvo Assistance.

Wij bieden:

  • Altijd originele onderdelen
  • Levenslange garantie op vervangen onderdelen
  • Health Check van veiligheidssystemen, zoals camera’s en sensoren
  • Volvo Assistance, 12 maanden gratis 24/7 pechhulp in heel Europa
  • Gratis software updates Service 2.0
  • In de meeste gevallen klaar terwijl u wacht
  • Volvo Card Privileges 12 maanden
  • Volvo Personal Service Technician

Er is al een basisbeurt voor uw Volvo vanaf € 355,- inclusief BTW.


Gratis 1 jaar Volvo Assistance

De Volvo Jaarbeurt betekent ook een jaar lang gratis Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. In geval van pech, een lekke band of verkeerd getankte brandstof kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons doen. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op reis.

Bovendien krijgt u de Volvo Card inclusief het bijbehorende privilegeprogramma. Kijk voor meer informatie op https://www.volvocard.nl/


Jaarlijkse APK

Tijdens de APK wordt uw Volvo beoordeeld op het gebied van veiligheid, milieu en registratie. Onze ervaren vakmensen zijn goed bekend met uw auto en maken gebruik van specifieke gereedschappen en meetapparatuur die zijn afgestemd op uw Volvo. Hierdoor verloopt de APK snel en efficiënt. De prijs is inclusief roet- en viergasmeting. Als de vervaldatum van uw APK binnen 2 maanden valt, raden wij u aan om direct een afspraak te maken.

Prijs APK: € 49