Menu

Zorgeloos rijden op z'n Zweeds

Volvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo. Dit vaste bedrag is tevens inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, BTW en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van het rijden in een nieuwe Volvo. Volvo heeft nu tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod die het voor particulieren nog verleidelijker maakt om in een Volvo te rijden.

Kwaliteit staat voorop

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease. 
 

Keurmerk Private Lease

Volvo draagt het Keurmerk Private Lease. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease, want het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten.

 

 

Volvo Private Lease Eerlijke voorwaarde
De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

 

Volvo Private Lease Compleet product

 Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen,   pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

 

Volvo Private Lease Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen.
Daardoor heeft u   de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.

 

Volvo Private Lease 14 dagen bedenktijd
 U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken.
Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.

 

Volvo Private Lease Zekerheid bij klachten

 Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

 

Bereken hier uw eigen Volvo Private Lease tarief