Menu

Volvo is meer dan een unieke en comfortabele auto met klasse. Ook bij alles rondom uw Volvo is sprake van de betrouwbaarheid en de veiligheid die u van Volvo bent gewend. Zoals onze leaseproducten; goed geregeld en afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder. Bedrijfszeker, persoonlijk en betrouwbaar. Net als uw Volvo.

Waarom Volvo Car Lease?

  • Al het onderhoud, de reparaties én schades worden uitgevoerd bij uw eigen Volvo dealer.
  • Volvo Assistance garandeert u uitgebreide hulpverlening onderweg, dag en nacht en in heel Europa. Ook als u bijvoorbeeld per ongeluk benzine tankt in plaats van diesel, bij een lekke band os als u uw autosleutels kwijt bent. Een kosteloze premiumservice gedurende de hele looptijd van uw Volvo Car lease-contract.
  • Er is geen beperking van het aantal winterbanden, terwijl bij veel andere leasemaatschappijen slechts 1 set winterbanden wordt vergoed.
  • Gelijkwaardig vervangend vervoer bij pech en schade in binnen- en buitenland. Dit is niet overal gebruikelijk.
  • Onder bepaalde voorwaarden heeft u de mogelijkheid om gedurende het leasecontract van Volvo te wisselen, boetevrij!
  • De hercalculatie bij kilometerafwijkingen maakt Volvo Car Lease op basis van de reële cijfers. Componenten als management rente en restwaarde worden niet  geïndexeerd bij Volvo Car Lease.
  • Heldere, duidelijke voorwaarden bij vervroegde beëindiging van het contract. U weet vooraf waar u aan toe is.
  • Aantrekkelijk Leasetarief door een gunstige restwaarde
  • Mogelijkheid van koopoptie bij einde contract

Full Operational Lease

Alle diensten van Volvo Car Lease in één overeenkomst. Inclusief alle denkbare service-elementen.

Die zorgeloze luxe heet Full Operational Lease. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Afschrijving en rente, reparatie, onderhoud, banden, een vervangende auto, assurantie, Volvo Assistance en belastingen: bij Full Operational Lease is alles verwerkt in uw vaste maandbedrag.

Omdat Volvo Car Lease juridisch én economisch eigenaar van uw Volvo blijft, hoeft u de auto niet als activa op de balans op te voeren. Uw eigen financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering en uw balans wordt "verkort".


Netto Operational Lease

Bij deze leasevorm is uw maandelijkse leasetarief natuurlijk lager dan bij bijvoorbeeld Full Operational Lease. De leasekosten kunt u gemakkelijk budgetteren, omdat het maandbedrag en de looptijd vastliggen. Bovendien komt uw Volvo niet op uw balans te staan maar op die van Volvo Car Lease, waardoor u geen restwaarde risico loopt. Uw kredietruimte wordt bovendien niet aangetast, omdat u geen bedrijfskapitaal hoeft te investeren. Tevens kunt u als ondernemer uw leasekosten van uw winst-verliesrekening aftrekken.

Wie toch graag wat extraatjes wil, kan deze leaseconstructie uitbreiden met houderschapsbelasting, een verzekering van Volvo Car Insurance en/of het Volvo Service Plan. Na de leaseperiode kunt u de auto overnemen tegen het vooraf bepaalde overnamebedrag. Dat bedrag kan lager zijn dan de marktwaarde op dat moment. Pure winst dus.


Financial Lease

Bij Financial Lease financiert u alleen het aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo (ex. btw). U zorgt zelf voor onderhoud, verzekeringen, enzovoort, en draagt ook het restwaarderisico. De looptijd en maandtermijnen stemt u gezamenlijk af, de rente ligt vast. Na de looptijd wordt u eigenaar van uw Volvo.


Hybrid Lease

Alle voordelen van een plug-in hybride Volvo, plus de voordelen van zakelijk leasen: dat is Hybrid Lease. Zo voorziet Hybrid Lease, naast de flexibele voorwaarden, ook in de installatie van een oplaadpunt aan huis of op de zaak, een onbeperkt winterbandenaanbod en onze Internationale Volvo Mobiliteitsgarantie mét Premium Assistance.


20240531 - VRAAG OFFERTE AAN.pngFlexibele zakelijke Lease

Flexibele zakelijke lease met 3 maanden opzegtermijn? Het is mogelijk!

Liever geen vaste looptijd? Ga dan voor flexibele leasen, waarbij u de auto kunt opzeggen met een termijn van 3 maanden. Net als bij Full Operational Lease is alles inbegrepen en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bekijk nu onze beschikbare modellen en bereken uw vaste maandbedrag.


Een logische keuze

 


Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop:

Maastricht: 043-4077000 | volvomaastricht@autobiermans.nl     Heerlen: 045-3030530 | volvoheerlen@autobiermans.nl


Let op! geld lenen kost geld.