Menu

Bij ons wordt uw auto bij elke onderhoudsbeurt automatisch en kosteloos van een aantal belangrijke extra’s voorzien. Dit noemen we “Service 2.0”. In dit pakket extra onderhoudswerkzaamheden valt onder meer een complete update van de fabriekssoftware van het motormanagement, computer netwerk en de automatische versnellingsbak.

Bovendien wordt uw Volvo onderworpen aan een speciale health check en geniet u een jaar lang van Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp. Service 2.0 dus, onderhoud dat verder gaat

 

Service 2.0 biedt u onder meer de volgende extra’s

Deskundig onderhoud met originele Volvo onderdelen
Wij als Volvo dealer zijn de enige die u de combinatie kan bieden van originele onderdelen, de Volvo-unieke methodes, gecombineerd met de expertise van de speciaal opgeleide Volvo-technici. Wij ‘ademen’ Volvo en kennen uw auto als hun broekzak.

Een grondige health check met het Volvo Diagnosesysteem
Een uitgebreide check om te zorgen dat alle veiligheidsystemen optimaal functioneren. Daarbij vergeten we ook uw accu niet, want die heeft het tegenwoordig extra zwaar. Denk maar aan uw iPods, smartphones en navigatiesystemen die allemaal hun energie krijgen van de accu. De Service 2.0 health check zorgt voor een gerust gevoel.

Gratis software update is altijd inbegrepen
Volvo werkt continu aan verdere softwareverbetering van onze auto’s. Bij elke servicebeurt krijgt een computernetwerk, het motormanagement en de automatische versnellingsbak van uw Volvo gratis de nieuwste software update. Zo presteert uw Volvo steeds state-of-the-art.

Een jaar lang 24/7 wegenhulp in heel Europa
Een jaar lang gratis Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. In geval van pech, een lekke band of verkeerd getankte brandstof kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons doen. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op reis. Bovendien krijgt u de Volvo Card inclusief het bijbehorende privilegeprogramma.

De service adviseur staat voor u klaar.
Onze Service adviseurs zijn uw directe contact bij de Volvo-dealer. Zij zijn speciaal door Volvo opgeleid en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Met als voordeel: korte lijnen, snelle actie en inderdaad: service die verder gaat!

Volvo Card
Onze loyale Volvo-rijders verdienen iets extra’s: de Volvo Card! Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance en Volvo Card aanbiedingen
 
Customer Life Time Parts Warranty

Als enige automerk ter wereld geeft Volvo u levenslange garantie* op originele Volvo onderdelen. Zo betaalt u nooit twee keer voor dezelfde reparatie. Deze garantie geldt vanaf montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal- en montagefouten zolang u de Volvo in uw bezit heeft, ongeacht kilometerstand en bouwjaar.

*Voorwaarden: Deze garantie geldt uitsluitend op de montage en het vervangen van originele Volvo onderdelen gemonteerd bij de officiële Volvo dealer zolang u de Volvo in uw bezit heeft. Deze garantie is dus niet overdraagbaar. Uitgezonderd van deze garantie zijn onderdelen en accessoires die aan normale gebruiksslijtage onderhevig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld banden, ruitenwissers, remmen, bougies, filters, lagers, distributieriem, verlichting, accu’s, kortom die onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik.