Menu
Vanaf 163 pk (120 kW)

B3 Geartronic

Ook leverbaar als PHEV!

€ 47.495

vanafprijs

€ 749,-

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 10.000 km)

CO2

vanaf 16 gr/km (PHEV)

Mild Hybrid

De S60 is als B3 mild hybrid te bestellen vanaf € 47.495,- en momenteel profiteert u nog tijdelijk naar een gratis motor-upgrade naar de B4 t.w.v. € 2.500,-

Meer informatie over deze actie vindt u hier

 
DYNAMISCHE ELEGANTIE

Ontworpen voor rijplezier

De nieuwe Volvo S60 is de sportsedan die het woord 'rijplezier' een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis die evenveel comfort als controle biedt, staat voor u klaar, met een aantal Drive Modes, die u in het middelpunt van een dynamische ervaring plaatsen. Het interieur is ontworpen om uw behoeften heen – een plek waar connected, makkelijk te gebruiken technologie gecombineerd wordt met op de mens gerichte innovatie en elegant Scandinavisch design.

Modern vakmanschap

De Volvo S60 is gemaakt voor een temperamentvolle rijbeleving. Het strakke middendisplay met touch screen is uw intuïtieve commandocentrum, terwijl de unieke luchtroosters minimalistische bediening hebben met een geruite metalen afwerking. De startknop, Drive Mode controller en de bediening op het stuur zijn op dezelfde manier afgewerkt. De R-Design uitvoering benadrukt het sportieve karakter van de auto, met decoratieve panelen van Metal Mesh Aluminium en contraststiksel op de stoelen, tunnel console, deuren en de versnellingspook.

 

Uitgekiend design

De Volvo S60 is door zijn uitgekiende ontwerp het toonbeeld van op en top genieten van autorijden. Zorgvuldig vormgegeven zijkanten, het strakke profiel en de stoere schouders boven de achterwielen benadrukken het sportieve karakter van de auto. Scandinavische elegantie en een dynamische houding zorgen samen voor een krachtige, doelgerichte uitstraling. Een auto die op een zelfverzekerde manier laat zien wat hij kan op de weg.

 

 

Hybride technologie

De Volvo S60 is leverbaar als mild hyrbide en als plug-in hybride.

Een mild hybride wordt ook gezien als een geëlektrificeerde auto. Mild hybride auto's maken gebruik van zowel een verbrandingsmotor als een elektrische motor om emissies te beperken en het brandstofverbruik te verlagen. De motoren doen dit door gebruik te maken van energie die is gegenereerd tijdens het remmen en is opgeslagen in een 48-volt accu. Deze energie geeft vervolgens een boost aan de verbrandingsmotor tijdens het starten en optrekken.

Een plug-in hybride, ook wel aangeduid met de benaming ‘PHEV’, is een auto met zowel een conventionele verbrandingsmotor als een elektrische motor met batterij als aandrijving voor de wielen. Bij een Plug-In Hybride heeft u ook de mogelijkheid om volledig elektrisch te kunnen rijden zonder CO2-uitstoot en zonder verbruik van benzine. Is er geen laadmogelijkheid of rijdt u langere afstanden dan kunt u onverhinderd uw reis vervolgen met een zuinig brandstofverbruik. U kunt de accu opladen via een oplaadstation maar ook gemakkelijk via uw 220V stopcontact.

Welke vorm van hybride het beste bij u past vindt u hier!

 

 

Contactformulier

Moment geduld...