Menu
Vanaf 163 pk (110 kW)

B3 Geartronic

€ 45.495

vanafprijs

€ 619

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

CO2

vanaf 40 gr/km

DYNAMISCHE ELEGANTIE

Ontworpen voor rijplezier

De nieuwe Volvo S60 is de sportsedan die het woord 'rijplezier' een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis die evenveel comfort als controle biedt, staat voor u klaar, met een aantal Drive Modes, die u in het middelpunt van een dynamische ervaring plaatsen. Het interieur is ontworpen om uw behoeften heen – een plek waar connected, makkelijk te gebruiken technologie gecombineerd wordt met op de mens gerichte innovatie en elegant Scandinavisch design.

Modern vakmanschap

De Volvo S60 is gemaakt voor een temperamentvolle rijbeleving. Het strakke middendisplay met touch screen is uw intuïtieve commandocentrum, terwijl de unieke luchtroosters minimalistische bediening hebben met een geruite metalen afwerking. De startknop, Drive Mode controller en de bediening op het stuur zijn op dezelfde manier afgewerkt. De R-Design uitvoering benadrukt het sportieve karakter van de auto, met decoratieve panelen van Metal Mesh Aluminium en contraststiksel op de stoelen, tunnel console, deuren en de versnellingspook.

 

 

Uitgekiend design

De Volvo S60 is door zijn uitgekiende ontwerp het toonbeeld van op en top genieten van autorijden. Zorgvuldig vormgegeven zijkanten, het strakke profiel en de stoere schouders boven de achterwielen benadrukken het sportieve karakter van de auto. Scandinavische elegantie en een dynamische houding zorgen samen voor een krachtige, doelgerichte uitstraling. Een auto die op een zelfverzekerde manier laat zien wat hij kan op de weg.

Contactformulier

Moment geduld...