Menu
Vanaf 350 pk (257 kW)

T6 Recharge

€ 53.995,-

vanafprijs

94 km

Puur elektrisch bereik

CO2

vanaf 16 gr/km (PHEV)

DYNAMISCHE ELEGANTIE

Ontworpen voor rijplezier

De nieuwe Volvo S60 is de sportsedan die het woord 'rijplezier' een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis die evenveel comfort als controle biedt, staat voor u klaar, met een aantal Drive Modes, die u in het middelpunt van een dynamische ervaring plaatsen. Het interieur is ontworpen om uw behoeften heen – een plek waar connected, makkelijk te gebruiken technologie gecombineerd wordt met op de mens gerichte innovatie en elegant Scandinavisch design.

Modern vakmanschap

De Volvo S60 is gemaakt voor een temperamentvolle rijbeleving. Het strakke middendisplay met touch screen is uw intuïtieve commandocentrum, terwijl de unieke luchtroosters minimalistische bediening hebben met een geruite metalen afwerking. De startknop, Drive Mode controller en de bediening op het stuur zijn op dezelfde manier afgewerkt. Het Dark thema (vanaf Plus uitvoering) benadrukt het sportieve karakter van de auto, met decoratieve panelen van Metal Mesh Aluminium en contraststiksel op de stoelen, tunnel console, deuren en de versnellingspook.

 

Uitgekiend design

De Volvo S60 is door zijn uitgekiende ontwerp het toonbeeld van op en top genieten van autorijden. Zorgvuldig vormgegeven zijkanten, het strakke profiel en de stoere schouders boven de achterwielen benadrukken het sportieve karakter van de auto. Scandinavische elegantie en een dynamische houding zorgen samen voor een krachtige, doelgerichte uitstraling. Een auto die op een zelfverzekerde manier laat zien wat hij kan op de weg.

 

 

Hybride technologie

De Volvo S60 Recharge is een plug-in hybride met 94 km elektrisch rijbereik, een gemiddeld brandtsofverbruim van 0,7L/100km en heeft de mogelijkheid om op 6,4kW (2-fase) te kunnen laden*
 

Een plug-in hybride, ook wel aangeduid met de benaming ‘PHEV’, is een auto met zowel een conventionele verbrandingsmotor als een elektrische motor met batterij als aandrijving voor de wielen. Bij een Plug-In Hybride heeft u ook de mogelijkheid om volledig elektrisch te kunnen rijden zonder CO2-uitstoot en zonder verbruik van benzine. Is er geen laadmogelijkheid of rijdt u langere afstanden dan kunt u onverhinderd uw reis vervolgen met een zuinig brandstofverbruik. U kunt de accu opladen via een oplaadstation maar ook gemakkelijk via uw 220V stopcontact.

Welke vorm van hybride het beste bij u past vindt u hier!

*Enkel voor MY24

Black Edition

Ontdek nu ook de B4 Black Edition, een gelimiteerde uitvoering, compleet uitgerust en met € 4.500,- prijsvoordeel!

Meer informatie over deze speciale reeks vindt u hier.

 

 

Volvo Verlengde Garantie
+ 1 jaar
+ 2 jaar
+ 3 jaar
S60
€350,-
€ 685,-
€ 1.030,-

Verlengde garantie is bij alle jaren geldig tot 200.000 km

 

 

 

 

Contactformulier

Moment geduld...