Menu
Vanaf 455 pk (335 kW)

T8 AWD Plug-In Hybrid

€ 70.995,-

vanafprijs

€ 949,-

Operational Lease 
(excl. btw / o.b.v. 72 maanden en 15.000 km)

CO2

vanaf 17 gr/km

Ultramoderne luxe

Elegant, schitterend vormgegeven en vol met geavanceerde technologie. Met een serie geëlektrificeerde aandrijfsystemen en een typisch Scandinavische benadering van design en innovatie is de Volvo S90 een executive sedan als geen ander.

 

 

Mild Hybrid

Tijdelijk is de S90 nog als B4 mild hybrid te bestellen vanaf € 63.995,- en profiteert u nog tijdelijk naar een gratis upgrade naar de B5 t.w.v. € 2.000,-

Meer informatie over deze actie vindt u hier

Een extensie van uw telefoon

Met Apple CarPlay en Android Auto is het aansluiten van uw telefoon op de Volvo S90 snel en eenvoudig. U hoeft slechts uw telefoon te koppelen aan de auto en het centre display met touchscreen wordt een extensie van uw smartphone. Zo heeft u makkelijk toegang tot uw muziek, berichten en de belfunctie en u kunt met voice control de persoonlijke assistent functie van uw telefoon bedienen. Uw telefoon wordt opgeladen terwijl deze is ingeplugd in de USB-poort. De andere functies van de auto blijven zichtbaar op het touchscreen, want Apple CarPlay en Android Auto maken alleen gebruik van het onderste gedeelte van het display.

 

 

Authenthiek

Moderne Zweedse luxe en natuurlijke materialen.

Scandinavisch design

Unieke sfeer met Scandinavisch design.
Volvo Verlengde Garantie
+ 1 jaar
+ 2 jaar
+ 3 jaar
S90
€350,-
€ 685,-
€ 1.030,-

Verlengde garantie is bij alle jaren geldig tot 200.000 km

 

 

 

 

Contactformulier

Moment geduld...