Menu

Carnaval staat voor de deur en het enthousiasme in het zuiden is voelbaar. Dit jaar is er echter een extra reden voor feestvreugde voor CV de Mineurs, want Auto Biermans heeft ervoor gezorgd dat er een Volvo XC40 beschikbaar is gesteld voor de activiteiten van de vereniging gedurende de carnavalsperiode. 

CV De Mineurs
CV De Mineurs, een bekende carnavalsvereniging in Maastricht, staat bekend om zijn enthousiasme, creativiteit en betrokkenheid bij de gemeenschap. Elk jaar zetten ze zich in om een onvergetelijke Carnaval te organiseren voor de inwoners van Maastricht en daarbuiten.

De sponsormogelijkheid voor CV De Mineurs is niet alleen een blijk van steun van Auto Biermans, maar ook om betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te versterken. Door een Volvo XC40 ter beschikking te stellen voor de carnavalsactiviteiten van de vereniging laten we trots onze band met het verenigingsleven van Maastricht zien. De combinatie van vakmanschap, stijl en betrouwbaarheid van de Volvo XC40 sluit naadloos aan bij de waarden van zowel CV De Mineurs als Auto Biermans.

Als trotse supporters van lokale tradities en evenementen kijken we reikhalzend uit naar de festiviteiten die voor ons liggen. Met de Volvo XC40 van Auto Biermans aan hun zijde zal CV De Mineurs zeker schitteren tijdens Carnaval 2024.

Namens het team van Auto Biermans wensen we onze collega Hertog Roel I een prachtige carnaval toe! ​​​​​​​


Gepubliceerd op 5 februari 2024