Menu

Bestel de NIEUWE Volvo C40 Recharge Pure Electric snel!

De Volvo C40 Recharge Pure Electric is nu leverbaar en te bezichtigen in onze showroom.
 

Verkoop van de nieuwe, volledig elektrische Volvo C40 Recharge officieël van start


Volvo Cars heeft de orderboeken geopend voor de Volvo C40 Recharge, het nieuwe volledig elektrische model van het merk. De C40 is er al vanaf € 50.995, met een zeer complete standaarduitrusting. Volvo wil het aanbod eenvoudiger en overzichtelijker maken en meer nadruk leggen op de aantrekkelijke uitvoeringen. Met dit introductie aanbod houdt Volvo ook het aanbod van de C40 Recharge eenvoudig en overzichtelijk met keuze uit één zeer aantrekkelijke uitvoering, 2 motorisaties, 7 exterieurkleuren, 3 interieurs en 3 opties.

Standaard zeer rijk uitgerust
Het introductieaanbod is gebaseerd op de Ultimate uitvoering en daarmee zeer compleet en aantrekkelijk geprijsd. Zo is er altijd standaard een vast panoramadak, Pixel LED koplampen, Harman Kardon audio, een warmtepomp, 19” velgen met Recharge (All-Season banden), elektrische verstelbare voorstoelen en alle Park Assist features. Naast de keuze uit verschillende exterieurkleuren en interieurs is de auto optioneel uit te rusten met extra getint glas, 20” velgen en een trekhaak.

Emissievrij
De C40 Recharge is het volgende bewijs van Volvo’s toewijding aan een emissievrije toekomst. Het merk introduceert de komende jaren meer volledig elektrische modellen en verwacht dat 50 procent van de wereldwijde verkopen tegen 2025 bestaat uit volledig elektrisch aangedreven modellen. Volvo verwacht ook dat tegen 2030 elke verkochte Volvo alleen volledig elektrisch is.

Nieuw gezicht
De Volvo C40 Recharge is een echte ‘crossover’. De auto biedt alle voordelen van een SUV, maar heeft een lagere, slankere vormgeving. De voorzijde is van een geheel nieuw design voorzien – het nieuwe gezicht van de elektrische modellen van Volvo – met koplampen met state-of-the-art pixeltechnologie. De achterzijde heeft een opvallend design dat perfect past bij de lagere daklijn en een subtiele verwijzing geeft naar de rijke design heritage van het merk.

Hoge zitpositie
De inzittenden genieten van de hogere zitpositie waaraan veel Volvo-rijders de voorkeur geven. De C40 Recharge is verder de eerste Volvo met een interieur dat volledig vrij is van leder. Het interieur is samen te stellen in een aantal verschillende kleuren en uitvoeringen.

Infotainmentsysteem
Net als de Volvo XC40 Recharge is ook de C40 Recharge voorzien van een van de beste infotainmentsystemen op de markt. Het is in samenwerking met Google ontwikkeld en gebaseerd op het Android-bedieningssysteem en biedt gebruikers geïntegreerde Google-apps en diensten – zoals Google Maps, Google Assistant en de Google Play Store.

Software-updates verbeteren auto steeds verder
Ongelimiteerde data zorgen voor superieure connectiviteit. De C40 Recharge is ontwikkeld voor software-updates ‘over the air’, zodat de auto steeds verder wordt verbeterd nadat hij de fabriek heeft verlaten.

Single en Twin engine
De Volvo C40 Single wordt aangedreben door een – Single – elektromotor (231 pk). De Volvo C40 Recharge Twin wordt aangedreven door twee – Twin – elektromotoren (408 pk), een op de vooras en een op de achteras. De elektromotoren worden gevoed door een batterijpakket van 78 kWh, die in 40 minuten aan een snellader kan worden opgeladen tot 80 procent van zijn capaciteit. 

Rijbereik
Doordat o.a. de wiellagers zijn geoptimaliseerd is het rijbereik toegenomen en het stroomverbruik gedaald.
De Single motor heeft een WLTP bereik van 482 km of 532 km* (Extended Range) en de Twin engine van 506 km*.
Hierdoor wordt de keuze voor een volledig elektrische Volvo nog makkelijker!
 
*Deze gegevens zijn van toepassing voor modeljaar 2024.

 


De Volvo C40 Recharge wordt geproduceerd in de fabriek in Gent (België), waar ook de volledig elektrische XC40 Recharge wordt geproduceerd.

Wilt u nog meer informatie over deze nieuwe Volvo C40? Vul dan snel onderstaand formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

C40 Pure Electric Core Plus Ultimate
Single engine P6 (238 pk) € 50.995,- € 54.995,- -
Single engine P6 (252 pk) Extended Range € 52.995,- € 56.995,- € 60.495,-
Twin engine P8 (408 pk) - € 61.495,- € 64.995,-

 

 

Kom de Volvo C40 zelf ervaren en boek hier uw testrit!

 

 

Contactformulier

Moment geduld...