Menu
Waze app: nu te downloaden!
 
De in-car app bibliotheek van Volvo is vandaag een app rijker geworden nu Waze beschikbaar is voor alle Volvo's met Google built-in over de gehele wereld. Dankzij Volvo’s samenwerking is de Waze-app voor het eerst ook beschikbaar voor Volvo rijders in de VS en Azië.
 
Het beste van Waze's real-time routing, navigatie en waarschuwingen zijn toegankelijk na een eenmalige installatie na het downloaden in de Google Play Store in de Volvo. Ongeacht wie de auto bestuurt en welk apparaat hij of zij gebruikt, is navigatie met Waze slechts met één simpele klik verwijderd.
De Waze app voor in de auto maakt de dagelijkse reis gemakkelijker door telefoon gerelateerde rompslomp en afleiding te vermijden, terwijl het de uitstekende functionaliteiten blijft bieden die berijders gewend zijn van de Waze app op hun mobiele telefoon.
 
Naadloos weergegeven op het infotainmentsysteem van Volvo Cars, gebruikt de Waze app in de auto meer van het centrale scherm in de Volvo gebruikersinterface. Hiermee zijn berijders het meest vertrouwd, waardoor navigatie comfortabeler wordt met een groter en duidelijker display op ooghoogte.
 
"We blijven ons aanbod aan in-car apps uitbreiden om onze klanten meer opties en voordelen te bieden, zodat ze hun auto kunnen personaliseren," zegt Erik Severinson, global head of new car programmes & operations strategy. "We zetten ons in om de ervaring in Volvo's voortdurend te verbeteren via onze interne softwareontwikkeling en voortdurende samenwerkingen met techbedrijven zoals Google en Waze."
 
"We zijn verheugd om onze samenwerking met Volvo Cars aan te kondigen, aangezien hun berijders over de gehele wereld nu toegang hebben tot het beste van Waze real-time navigatie, routing en verkeerswaarschuwingen via het infotainmentsysteem van de auto", aldus Aron Di Castro, Director, Marketing and Partnerships bij Waze. "Dat Waze's real-time navigatie, routing en waarschuwingen naadloos worden weergegeven in de auto, zonder dat je je telefoon op de auto hoeft aan te sluiten, zorgt voor een vereenvoudigde en naadloze rijervaring."
 
Met de Android-simulator op de Volvo Cars Developer Portal kon Waze de app voor in de auto virtueel ontwikkelen en testen, naast het infotainmentsysteem in de auto. Dankzij deze dubbele test kon het team een gebruikerservaring van hoge kwaliteit leveren voordat de app vandaag in klantauto's werd gelanceerd.
 
  • De Waze-app is te downloaden in de Google Play Store, in alle Volvo's met ingebouwde Google in alle markten van Volvo Cars wereldwijd, behalve in China, Zuid-Korea en Vietnam.
  • De beschikbaarheid van bovengenoemde functies en diensten kunnen per markt verschillen.
  • Google, Google Play en Waze zijn handelsmerken van Google LLC.