Menu
Thumb_Clubbonus.jpg
Een hockeyvereniging die een partnership heeft met een Volvo Biermans, ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging.
Meer informatie
Airco_check_thumb.jpg
Dat er tijdens de zomer extra veel gevraagd wordt van het aircosysteem, ligt voor de hand. Er kan in stof en vuil zich nestelen in de leidingen van de airco. Met als gevolg een muffe, niet frisse lucht in de auto.
Meer informatie
V60_Advantage_Thumb.jpg
Nu in beperkte oplage beschikbaar! Volvo V60 Momentum Advantage. Representatief in het zakelijk verkeer, dankzij z’n tijdloze, Scandinavisch design. Nu vanaf € 39.995 / € 599 p.m. zakelijk lease.
Meer informatie
Polestar_Tuning_thumb.jpg
Geef uw Volvo met Polestar Tuning-software meer vermogen, meer koppel en meer snelheid, terwijl de uitstoot hetzelfde blijft. Deze actie geldt tot en met 30 september 2020.
Meer informatie
XC40_T2_Thumb.jpg
Wegens succes verlengd! Onvervalste SUV bereikbaarder dan ooit. T2 en T3 met GRATIS automaat t.w.v. € 2.000,-.
Meer informatie
Clean_Air_Thumb.jpg
Tijdelijk extra inruilvoordeel tot €3.630 bij een nieuwe Volvo.
Meer informatie
V90_Buslux_Thumb.jpg
De nieuwe, gelimiteerd leverbare, Volvo V90 T4 Business Luxury is gebaseerd op de Inscription-uitvoering en maakt het aanbod van de Volvo V90 nog aantrekkelijker. De standaarduitrusting is zeer compleet, met onder meer IntelliSafe Assist (Adaptive Cruise…
Meer informatie