Menu
Velgen_aanbieding_thumb.jpg
Ontvang tot 30 juni 2021 maar liefst 20% korting op complete zomerwielensets of 25% korting op losse velgen.
Meer informatie
XC40_recharge_Thumb.jpg
Ontvang alleen bij Volvo Biermans een gratis laadpaal ter waarde van € 1.500,- bij aanschaf van een Volvo XC40 P8
Meer informatie
Volvo_Selekt_thumb.jpg
Ontvang tot en met 30 april 2021 een onderhoudsvoucher ter waarde van € 450,- bij aanschaf van een Volvo Selekt occasion.
Meer informatie
Fietsendrager_Thumbnail.jpg
€ 250,- combi-korting op fietsendrager voor de trekhaak.
Meer informatie
Polestar_Tuning_thumb.jpg
Hoe kun je een toch al uitstekende rijbeleving nog excellenter maken? Polestar Engineered motoroptimalisatie zet de traditie van een vleugje Polestar voor uw Volvo voort, waarbij gebruikt wordt gemaakt van softwareoptimalisatie van het aandrijfsysteem.…
Meer informatie
XC60_Mom_Advantage_Thumb.jpg
Volvo past de succesformule van de V60 Momentum Advantage nu ook toe op de Volvo XC60. Net als de V60 is de Volvo XC60 de onbetwiste leider in zijn segment. Met de komst van de nieuwe XC60 Momentum Advantage wordt deze positie alleen maar versterkt. De…
Meer informatie
Winterwielen_actie_Thumb.jpg
Wees er snel bij, Volvo Biermans heeft verschillende winterwielensets in voorraad met scherpe aanbiedingen. Zolang de voorraad strekt, OP=OP!
Meer informatie
Thumb_Clubbonus.jpg
Een hockeyvereniging die een partnership heeft met een Volvo Biermans, ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging.
Meer informatie
Airco_check_thumb.jpg
Dat er tijdens de zomer extra veel gevraagd wordt van het aircosysteem, ligt voor de hand. Er kan in stof en vuil zich nestelen in de leidingen van de airco. Met als gevolg een muffe, niet frisse lucht in de auto.
Meer informatie
V60_Advantage_Thumb.jpg
Nu in beperkte oplage beschikbaar! Volvo V60 Momentum Advantage. Representatief in het zakelijk verkeer, dankzij z’n tijdloze, Scandinavisch design. Nu vanaf € 40.995 / € 599 p.m. zakelijk lease.
Meer informatie