Menu

Profiteer van originele Volvo accessoires met extra voordeel

Ontdek nu onze zomeraccessoires en geef jouw Volvo de perfecte uitrusting. Ben je klaar om jouw Volvo persoonlijker te maken en hem tot een nog completere reispartner te transformeren?

Of je nu van lange autoritten, fietsavonturen of kamperen in de natuur houdt, ons uitgebreide assortiment accessoires is ontworpen om jou de vrijheid te geven om te leven zoals jij wilt. Ontdek alle accessoires en aanbiedingen die perfect passen bij jouw levensstijl.

15% korting op fietsdragers | Klaar voor avontuur?

Ontdek al onze fietsdragers, bijvoorbeeld de stijlvolle fietsdrager op het dak of op de trekhaak. De dubbele vergrendelingsfunctie garandeert een veilige en stevige montage. Nu 15% korting op al onze fietsdragers. Ontdek alle aanbiedingen

Nieuw: Bagagebox op trekhaak | 15% korting

De ideale reisgenoot voor elke vakantie: de bagagebox op de trekhaak. Deze box biedt extra laadruimte aan de achterkant van uw auto, waardoor het dak vrij blijft om luchtweerstand te verminderen of om andere spullen te vervoeren*. Dit is vooral gunstig voor EV's om de range te optimaliseren door het verminderen van aerodynamische weerstand. 

Dakbox en lastdragers | 15% korting

Een auto inpakken voor vakantie hoeft geen uitdaging te zijn met ons assortiment stijlvolle dakboxen voor uw Volvo. Zo bent u klaar voor elke roadtrip en elk avontuur. Dankzij de lastdragers monteert u snel en eenvoudig uw dakbox, fietsdrager of sportuitrusting.

Zonnescherm voor panoramadak

Extra comfort op warme, zonnige dagen? Het zonnescherm biedt extra comfort, is eenvoudig te installeren en past naadloos bij het interieur. En is makkelijk op te bergen wanneer u klaar bent om de natuur weer binnen te laten**. 

Volvo Lifestyle Collection 20% korting

Ga op avontuur met de Volvo backpack, cap en thermofles. 
Nu t/m 31 augustus extra aantrekkelijk geprijsd.

Goed voorbereid op weg

Zomer Safety Check Als u op vakantie gaat wilt u dat uw Volvo in topconditie is. Boek daarom nu de Zomer Safety Check en wij controleren uw Volvo op 25 vitale punten. Maak afspraak Airco Check De hele zomer een koel en fris geurend interieur? Kom dan langs voor de airco check en -reiniging. De werking van de airco wordt gecontroleerd en geurtjes door schimmels en bacteriën worden verwijderd. Maak afspraak Onderhoudsblok 

*Leverbaar vanaf 1 juni.

**Het zonnescherm is beschikbaar voor de Volvo EX30 en EC40. 

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 augustus 2024

Bestel nu