Menu
575 km

Puur elektrisch bereik (tot)

 

€ 45.995,-

vanafprijs

€ 699,-

Vanafprijs

Care by Volvo Fixed

4.6

Acceleratie

(0-100 km/u)

Volvo EX40: onvervalste SUV bereikbaarder dan ooit

Maak kennis met de Volvo EX40, de volledig elektrische SUV met een maximale range (WLTP) van 479-575 km. De Volvo EX40 Essential van € 45.995 (fiscale waarde € 44.830) en 479km range (WLTP) komt in aanmerking voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP).

Net zo veelzijdig als u. De volledig elektrische EX40, een expressieve en veelzijdige SUV, ontworpen om volop van het leven te genieten. De krachtige acceleratie maakt rijden in de EX40 een complete belevenis. En dat allemaal zonder uitlaatemissies.

Assistentie wanneer u het nodig heeft

Met Pilot Assist rijdt u op een ontspannen manier in druk verkeer. Deze functie zorgt ervoor dat de auto een constante snelheid en afstand tot de auto voor u behoudt en biedt besturingsassistentie zodat de auto goed in het midden van de rijbaan blijft rijden.

Met Cross Traffic Alert is het of u om hoeken heen kunt kijken, met radartechnologie waarmee u een parkeerplek kunt verlaten terwijl u zich ervan bewust bent dat er zich andere voertuigen, fietsers en voetgangers achter u of om u heen bevinden. Run-off road Mitigation zorgt voor uw veiligheid door het te detecteren als u onbedoeld op het punt staat de rijbaan te verlaten en vervolgens de besturing en zo nodig de remmen over te nemen zodat u veilig op de weg blijft rijden.
 

 

 

De nieuwste aandrijflijnen

Verder rijden en sneller opladen: dat kan met onze elektrische aandrijflijnen van de volgende generatie. Deze zijn speciaal ontworpen om het rijbereik te vergroten en de oplaadtijden te verkorten. 

 
 

Single en Twin

Kies de aandrijflijn Single Motor voor het vermogen en de wendbaarheid van achterwielaandrijving. Kies voor Twin Motor om te profiteren van nog krachtigere prestaties en vierwielaandrijving.

 

Iedere nieuwe volledig elektrische Volvo heeft standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000km (wat zich het eerste voordoet). Die garantieperiode kunt u eenvoudig uitbreiden met 1 of 2 jaar (tot 200.000 km), al naar gelang uw persoonlijke wensen. Als u een nieuwe Volvo aanschaft, kunt u de fabrieksgarantie verlengen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Dat voorkomt onverwachte kosten, tot wel vijf jaar na uw aankoop. Ook voor de volgende eigenaar. Verkoopt u uw Volvo voordat de garantietermijn is verstreken?

Geen probleem, de garantie gaat met de auto mee naar de volgende eigenaar.
 

Volvo Verlengde Garantie
+ 1 jaar
+ 2 jaar
+ 3 jaar
EX40 
€ 410,-
€ 810,-
€ 1.210,-

Verlengde garantie is bij alle jaren geldig tot 200.000 km

 

 

 

 

 

Contactformulier

Moment geduld...