Menu
Vanaf 163 pk (120 kW)

B3 Geartronic

€ 40.995

vanafprijs

€ 549

Private Lease p.m. vanaf
(incl. btw / o.b.v. 48 maanden en 10.000 km)

CO2

vanaf 41 gr/km

Onze visie van de familie estate

Met de nieuwe Volvo V60 heeft Volvo een estate gecreëerd die uw leven zal verrijken met Scandinavisch vakmanschap, slimme technologie en een tijdloos design. Krachtige motoren en een keuze uit verschillende Drive Modes die u in het middelpunt van de rijbeleving plaatsen en een ruimte voor u creëren waar het goed toeven is. Het is een auto die het resultaat is van 60 jaar bekroonde ervaring op het gebied van estates.

OVERAL OP VOORBEREID

De Volvo V60 Cross Country

Ontdek een premium estate die is gemaakt om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk staat niets u in de weg. Dit is de Volvo voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven.

 

 

 

Uw eigen manier van rijden

In de Volvo V60 kunt u een keuze maken uit verschillende drive modes, voor een rijbeleving die aangepast is aan uw eigen voorkeuren. Hiermee worden bepaalde instellingen geselecteerd voor de motor, automatische transmissie, besturing, remmen, stabiliteitscontrole en de start/stop functie van de motor. Met de bedieningsknop die zich tussen de voorstoelen in bevindt kunt u gemakkelijk switchen tussen de verschillende drive modes – Comfort, Dynamic en Eco, evenals de Individual mode, waarmee u uw eigen instellingen kunt bepalen.

Hybride upgrade

De Mild-Hybrid V60 T6 en T8 modellen stappen in een nieuwe ontwikkeling. Zo neemt de batterij in deze vernieuwde varianten met wel 60% toe in capaciteit naar 18,8kWu. Dit heeft tot gevolg dat de voertuigen een grote afstand volledig elektrisch af kunnen leggen. Wat voorheen een range van 55 kilometer volledig elektrisch was, is die range nu geüpgrade naar een afstand van maarliefst 89 kilometer. Een forse toename dus! Ook de CO2 uitstoot is op alle modellen flink gereduceerd. Deze is op de V60 T6 en T8 modellen gehalveerd, zelfs tot de 20 gram per kilometer!

 

Contactformulier

Moment geduld...