Menu
Vanaf 197 pk (120kW)
en
350 pk (257kW)

B4 Mild Hybrid en T6 Plug-in Hybrid AWD


€ 46.695

Vanafprijs

B4 Mild Hybrid

Essential Edition

 

 


519 l.

Laadvolume

 

 

 

 


Elk detail telt.

Ervaar vakmanschap, innovatie en hoogwaardige materialen, die zorgen voor een superieur interieurdesign.

 

 Long Range batterij

Leverbaar vanaf € 55.995 (fiscale waarde € 54.695). Kom langs en ervaar het zelf!

De Plug-in Hybrid V60 T6 en T8 modellen stappen in een nieuwe ontwikkeling. Zo neemt de batterij in deze vernieuwde varianten met wel 60% toe in capaciteit naar 18,8kWu. Dit heeft tot gevolg dat de voertuigen een grote afstand volledig elektrisch af kunnen leggen. Wat voorheen een range van 55 kilometer volledig elektrisch was, is die range nu geüpgrade naar een afstand van maarliefst 89 kilometer. Een forse toename dus! Ook de CO2 uitstoot is op alle modellen flink gereduceerd. Deze is op de V60 T6 en T8 modellen gehalveerd, zelfs tot de 17 gram per kilometer!

Vanaf MY24 kan de V60 Recharge zelf 2-fase laden (6,4kW).

 

 


 

 

Alle ruimte voor een actief leven: de Volvo V60 Recharge plug-in hybrid biedt het! Dankzij de zeer complete standaarduitrusting, het royale interieur en de grote bagageruimte is het de ideale estate voor zowel werk als privé.

De Volvo V60 Recharge plug-in hybrid heeft een nieuwe batterij die zorgt voor een elektrische actieradius tot maar liefst 89 kilometer. Méér dan genoeg dus om dagelijkse ritten volledig elektrisch af te leggen. U rijdt schoner, betaalt minder brandstofkosten en profiteert van een lagere wegenbelasting.

De Volvo V60 Recharge plug-in hybrid is dé ideale estate voor zowel werk als privé. Representatief Scandinavisch design gaat hand in hand met ruimte, comfort en de nieuwste veiligheidstechnologie. De sterke elektromotor (145 pk) zorgt bovendien voor een krachtige rijervaring.

Schoner en voordeliger rijden, in een plug-in hybride die alles biedt wat je van een Volvo mag verwachten? Maak kennis met de Volvo V60 Recharge plug-in hybrid. Ruim en representatief, met een elektrische actieradius tot maar liefst 89 km. 

Welke vorm van hybride rijden past het beste bij u? Dat vindt u hier

 

Mild Hybrid

De Volvo V60 is als Mild Hybrid te verkrijgen met een 163 pk sterke B3 en een 197 pk sterke B4 motor.

Een mild hybride wordt ook gezien als een geëlektrificeerde auto. Mild hybride auto's maken gebruik van zowel een verbrandingsmotor als een elektrische motor om emissies te beperken en het brandstofverbruik te verlagen. De motoren doen dit door gebruik te maken van energie die is gegenereerd tijdens het remmen en is opgeslagen in een 48-volt accu. Deze energie geeft vervolgens een boost aan de verbrandingsmotor tijdens het starten en accelereren.

 

 

 

B4 Essential Edition

Tijdelijk is er nu de Essential Edition leverbaar met een scherpe vanafprijs van € 46.695,-
 
 
 
 

Onze visie van de familie estate

Met de nieuwe Volvo V60 heeft Volvo een estate gecreëerd die uw leven zal verrijken met Scandinavisch vakmanschap, slimme technologie en een tijdloos design. Krachtige motoren en een keuze uit verschillende Drive Modes die u in het middelpunt van de rijbeleving plaatsen en een ruimte voor u creëren waar het goed toeven is. Het is een auto die het resultaat is van 60 jaar bekroonde ervaring op het gebied van estates.

OVERAL OP VOORBEREID

De Volvo V60 Cross Country

Ontdek een premium estate die is gemaakt om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk staat niets u in de weg. Dit is de Volvo voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven. Er is al een V60 B4 AWD Cross Country vanaf € 64.995,-

Uw eigen manier van rijden

In de Volvo V60 kunt u een keuze maken uit verschillende drive modes, voor een rijbeleving die aangepast is aan uw eigen voorkeuren. Hiermee worden bepaalde instellingen geselecteerd voor de motor, automatische transmissie, besturing, remmen, stabiliteitscontrole en de start/stop functie van de motor. Met de bedieningsknop die zich tussen de voorstoelen in bevindt kunt u gemakkelijk switchen tussen de verschillende drive modes – Comfort, Dynamic en Eco, evenals de Individual mode, waarmee u uw eigen instellingen kunt bepalen.

 

 

Volvo Verlengde Garantie               
+ 1 jaar
+ 2 jaar
+ 3 jaar
V60 MY24
€ 350,-
€ 685,-
€ 1.030,-

Verlengde garantie is bij alle jaren geldig tot 200.000 km

 

 

 

 


Contactformulier

Moment geduld...