Menu
Vanaf 197 pk (145 kW)

B4 Geartronic

€ 58.995

vanafprijs

€ 769
Lease p.m. vanaf

(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

CO2

vanaf 55 gr/km

De dynamische Zweedse SUV 

De Volvo XC60, onze mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.

De Scandinavische atleet

Met een exterieur gekenmerkt door strakke lijnen en dynamische proporties, projecteert de Volvo XC60, net als alle goede Scandinavische ontwerpen, een kalme zelfverzekerdheid. Grote wielen en geprononceerde wielkasten demonstreren de atletische capaciteiten, terwijl de geïntegreerde dakrails en solide zijpanelen het solide SUV karakter benadrukken.
Beste navigatie in zijn klasse

Google Maps is volledig geïntegreerd in de Volvo XC60 en Google Assistant maakt handsfree spraakbesturing mogelijk. Dankzij realtime verkeersinformatie en automatische herberekening van uw route bereikt u probleemloos uw bestemming.

Handen vrij met Google Assistant

Gebruik Google Assistant om een routebeschrijving op te vragen, het entertainment in uw Volvo te bedienen, contact te leggen met een familielid of collega, of het interieur af te stemmen op uw wensen. Allemaal zonder uw handen van het sturen of uw ogen van de weg te halen. Zeg gewoon 'Hé Google' om aan de slag te gaan.

Contactformulier

Moment geduld...