Menu

V.a. € 38.495 | Private lease v.a. € 399 p.m.*

100%

elektrisch

Verkrijgbaar met

€ 2.950 SEPP subsidie

Nieuw

compact model

Duurzamere decors

De EX30 is ontworpen om de kleinste ecologische voetafdruk van alle Volvo-auto's tot nu toe te hebben. De EX30 maakt op nieuwe manieren gebruik van hernieuwbare en gerecyclede materialen.*

Verantwoord ontwerp

Dankzij onze minimalistische ontwerpbenadering en efficiënt gebruik van materialen konden we de reststroom verminderen of terugbrengen tot nul.

Exterieurmaterialen

Zo'n 25 procent van al het aluminium, en 17 procent van al het staal en kunststof in de EX30 is gerecycled.

Interieurmaterialen

Zo'n 30 procent van de afwerkingsonderdelen bestaat uit gerecyclede kunststof, plus gerecyclede en hernieuwbare oppervlakken.

*Op basis van een CO₂-voetafdruk gedurende de levenscyclus met ruim 200.000 afgelegde kilometers met de EU27-elektriciteitsmix en gerelateerd aan wereldwijd verkrijgbare producten.

De volledig elektrische EX30. Onze meest compacte SUV ooit.

Deze nieuwe volledig elektrische Volvo is groots in elk opzicht en alles wat je van een Volvo mag verwachten, maar dan compact uitgevoerd.

De volledig elektrische Volvo EX30 is groots in duurzaamheid. Ontworpen met hernieuwbare en gerecyclede materialen. De compacte Volvo EX30 is groots in veiligheid. De rijhulptechnologie en veiligheidsinnovaties zijn ontworpen om u en andere weggebruikers nog meer veiligheid te bieden.
 
Tevens komt u voor deze nieuwe compacte SUV in aanmerking voor de SEPP subsidie (Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren). 
 
Wilt u meer weten over dit nieuwe model? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
 

Features

Soundbar - De stijlvolle soundbar vormt het middelpunt van een eersteklas audiosysteem.
 
Park Pilot Assist - De EX30 kan sturen, rijden en remmen om zichzelf te parkeren.
 
Sfeervolle thema's - Vijf licht- en geluidsthema's roepen de sfeer van Scandinavië op.
 

Slimme opbergoplossingen - Praktische opbergoplossingen en een veelzijdige bagageruimte bieden gemak en comfort.

SFMC-vin10100_driverpos_mist.jpg

SFMC-NL001_EX30_Product_Brand_Key_visual_cropped.jpg

Moment geduld...

1685178698700.jpg

*Volvo EX30 Single Motor Core voor €399,- per maand o.b.v. € 38.495,- consumentenadviesprijs, incl. €2.950,- SEPP subsidie, €9.623,75,- aanbetaling, €7.950,- slottermijn, €28.871,25,- kredietbedrag, looptijd 60 maanden, €31.890,- totaal te betalen bedrag. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/jaarlijkse kostenpercentage van 6,99%. Dit betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Volvo Car Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. - Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Informeer bij naar de voorwaarden. Volvo treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. Volvo en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Rentewijzigingen en afrondverschillen voorbehouden.