Menu

Vanaf 250 pk (183 kW)

B5 AWD Geartronic

€ 83.995

vanafprijs

Twin Engine

technologie

CO2

vanaf 63 gr/km

XC90. De batterij weer opladen.

In de nieuwe XC90 kunt u uw batterij tijdens het rijden weer opladen. Het comfort is uitzonderlijk te noemen, de besturing van de auto moeiteloos en de geoptimaliseerde Clean Zone houdt de luchtkwaliteit in de auto uitstekend op peil. Het uitgebreide bereik van elektrisch rijden betekent dat u het grootste gedeelte van de dag volledig elektrisch en emissievrij kunt rijden. Niet alleen u laadt uw batterij op in de XC90; de auto laadt de eigen batterij op door middel van regeneratief remmen.

De evolutie van de luxe SUV

Zodra u instapt in de Volvo XC90 ervaart u de ultieme combinatie van luxe en comfort, verpakt in Scandinavisch topdesign. Het rijk ingerichte interieur met 7 zitplaatsen combineert vakmanschap met elegantie. Elk detail klopt. 

Nieuw: Volvo XC90 Intro Edition

De Volvo XC90 is nu ook leverbaar als Intro Edition. Deze nieuwe uitvoering is te combineren met de luxe Inscription of sportieve R-Design uitvoeringen en biedt u een extra rijke uitrusting met onder meer een panoramisch schuif-/kanteldak, grafisch head-up display, Premium Sound by Harman Kardon, keyless drive, IntelliSafe Surround en de 360 graden parkeercamera.

De Volvo XC90 Intro Edition is leverbaar in de Inscription of R-Design uitvoering als T5 AWD, B5 AWD of krachtige T8 Twin Engine plug-in hybride, vanaf € 91.995.

De Volvo XC90 Intro Edition is – in beperkte oplage - per direct te bestellen bij Volvo Biermans.