Menu

Vanaf 250 pk (183 kW)

B5 AWD Geartronic

€ 85.995

vanafprijs

Twin Engine

technologie

CO2

vanaf 61 gr/km

Volvo XC90. De batterij weer opladen.

In de Volvo XC90 kunt u uw batterij tijdens het rijden weer opladen. Het comfort is uitzonderlijk te noemen, de besturing van de auto moeiteloos en de geoptimaliseerde Clean Zone houdt de luchtkwaliteit in de auto uitstekend op peil. Het uitgebreide bereik van elektrisch rijden betekent dat u het grootste gedeelte van de dag volledig elektrisch en emissievrij kunt rijden. Niet alleen u laadt uw batterij op in de Volvo XC90; de auto laadt de eigen batterij op door middel van regeneratief remmen.

De evolutie van de luxe SUV

Zodra u instapt in de Volvo XC90 ervaart u de ultieme combinatie van luxe en comfort, verpakt in Scandinavisch topdesign. Het rijk ingerichte interieur met 7 zitplaatsen combineert vakmanschap met elegantie. Elk detail klopt. 

Nieuw: Volvo XC90 Inscription Exclusive

De Volvo XC90 is nu ook leverbaar als Inscription Exclusive. Deze nieuwe uitvoering is een extra scherp geprijsde, maar zeer complete uitrusting. De Inscription Exclusive biedt u onder meer een panoramisch schuif-/kanteldak, grafisch head-up display, keyless drive, IntelliSafe Surround, massagefunctie in de voorstoelen en de 360 graden parkeercamera.
De Volvo XC90 Inscription Exclusive is leverbaar in de krachtige T8 Twin Engine plug-in hybride, vanaf € 87.995. En tevens – in beperkte oplage - per direct te bestellen bij Volvo Biermans.

Contactformulier

Moment geduld...